- 21 Ağustos 2015
- 45
- 67
- 3
- 46
- Konu Sahibi Ece Dawswert
Oncelikle merhaba! Bu siteyi ablamdan duydum ve Turk dostlarimla burada olabildiince cok vakit gecirmek istiyorum! Birazda kendimden bahsedeyim degil mi? :) :) :)
Benim adim Ece,Ingiltere de yasiyorum.Esim ingiliz ♡ ben ve esim beyin cerrahiyiz yurtdisinda seminerlerim esnasinda tanistik ve evlilige karar verdik 3 eylul 2014'te.Ayni hastahanede calisiyoruz cok yogunuz ama bu yogunluk benim icin cok eglenceli!
Esimin dunyalar tatlisi bir oglu var 3 yasinda.bukle bukle sari saclari ve yemyesil gozleri var bu haliyle cok tatli ve bizimle kaliyor onu asla birakmam! :)
Esim ve eski esi esimin is yogunlugu yuzunden ayrilmislar cocuk daha 2 aylikken
kadinin biraz problemleri varmis zihinsel olarak
ve 2 aylik cocugu babasina birakip gitmis cocugun buyutulmesune babaaanne yardim etmis.cocugun biyolijik annesi suan duydugumuza gore baska bir ulkeye gidip kendine yeni aile kurmus.
Her neyse cok uzattim ama bu ilk konum cok heyecanliyim! :)
Oglum cok tatli daha ilk geldigim gunden beri bana "mommy" diye sesleniyor.Zamanla iliskimiz cok daha kuvvetlendi ve bir yere giderken beni surekli istiyor ,agliyor bensiz.Babaannesine bile gitmiyor benim icin.Cok yogunum ama elimden geldigince butun bos zamanlarimda ve izin aldigim gunlerde onunla ilgileniyorum :) o benim oglum ve baska cocuk dusunmuyorum.Burda oyle uveyanne davasi falan yok butun tanistigimiz kisilere o benim oglum diye tanitiyorum.Tek uzuntum bos vaktimiz cok olmamasi
Ona bir annenin kizdigi gibi kiziyorum sevdigi gibi seviyorum ona bisey olursa benim canim yaniyor gibi oluyorum krese bos zamanlarimda gidip onu aldigimda gozlerinin ici guluyor cok seviniyor annem geldii diyor.Ona basit kelimelerle turkce ogretiyorum annem ve babama da buyukanne ve dede diyor onlar da oglumu cok seviyolar
Sizin esinizin cocuklarinizla araniz nasil?Biraz bahsedermisiniz? Sizi cook optumm :)
Benim adim Ece,Ingiltere de yasiyorum.Esim ingiliz ♡ ben ve esim beyin cerrahiyiz yurtdisinda seminerlerim esnasinda tanistik ve evlilige karar verdik 3 eylul 2014'te.Ayni hastahanede calisiyoruz cok yogunuz ama bu yogunluk benim icin cok eglenceli!
Esimin dunyalar tatlisi bir oglu var 3 yasinda.bukle bukle sari saclari ve yemyesil gozleri var bu haliyle cok tatli ve bizimle kaliyor onu asla birakmam! :)
Esim ve eski esi esimin is yogunlugu yuzunden ayrilmislar cocuk daha 2 aylikken

Her neyse cok uzattim ama bu ilk konum cok heyecanliyim! :)
Oglum cok tatli daha ilk geldigim gunden beri bana "mommy" diye sesleniyor.Zamanla iliskimiz cok daha kuvvetlendi ve bir yere giderken beni surekli istiyor ,agliyor bensiz.Babaannesine bile gitmiyor benim icin.Cok yogunum ama elimden geldigince butun bos zamanlarimda ve izin aldigim gunlerde onunla ilgileniyorum :) o benim oglum ve baska cocuk dusunmuyorum.Burda oyle uveyanne davasi falan yok butun tanistigimiz kisilere o benim oglum diye tanitiyorum.Tek uzuntum bos vaktimiz cok olmamasi

Sizin esinizin cocuklarinizla araniz nasil?Biraz bahsedermisiniz? Sizi cook optumm :)