cicibebe

• Konu Sahibi Konu Sahibi liva1017
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

liva1017

Ziyaretçi
arkadaşlar bebişlere cicibebe veren var mı kızım 6.aya girecek yarın arada veriyorum ama eşim çok kızıyor numunelerden paket paket cicibebe geldi birde ben kiloluk aldım üzerlerinde 4.aydan itibaren diyor sakıncası varmıdır sizce*******

canım ben bi iki sefer verdim oğlumda çok sevdi bence sakıncası yok zaten üstüne 4.aydan sonra diyo
hem ben hatırlıyorum yiğenim 4.aydan sonra 1 öğün cicibebe yerdi
tabi çocuğu tıkabasa doldurmak şartıyla değil azar azar verebilirsin
birde cicibebeyi organik meyve suyunun içinnde ezip yeedirebilirsin denedim güzel oluyo

bencede sakincasi yok canim....azar azar verilir sonucta ...buyuyolar artik....

bencede bi sakıncası yoktur canım.bazen bende veriyorum.hatta tadı hoşuma gidiyo bi tanede ben yiyorum:)

heheheee bu cicibebeyi annem kardeşime hazırlardı, soğumaya bıraktığında gider ben yerdim hihoyyyt annem bi bakardı cicibebe yok :jeyyar: tekrar hazırlardı kadıncağız -tatlicadiarzu-
halada çok severim sütle züpper oluyo :roflol: :roflol:

eet bende çok seviyorum sağlık ocağından verebilirsin dedi ebe kendi sütünde ezip bu ayın sonundada yumurtaya başlarız dedi nohut büyüklüğünde:))

ben daha vermedim ama numunelerde gelen kucuk bir paketi eşimle yedik:)
çevremdeki herkezin bebeişi cicibebelerle buyudu...bende 5.ayımız dolsun vereceğim...en azından gunde 1 ögun

bende veriyorum bazen meyve suyunda bazen püresinde bazende yoğurtla ezip veriyorum çok seviyor.

Ben daha hiç ek gıda vermedim. Bağırsak düzeni çok kötü kızımın. Korkuyorum yeni bişey vermeye..

Kızlar merhaba;
bende eylülannesiyim. Ben,m kızım da biraz mama biraz meme olraak gidiyo.Sütüm yetmiyo, stresten falan azaldı. Elimden geldiğince çoğaltmaya çalışıyom.
Şu anda 3.5 aylık , 4.ayı tam olarak doldurtuktan sonra mı ek besnlere başladınız? Ne zaman neler vermeye başladınız.Mama da yediği için sütüm tam yetmediği için acaba bende azar azar başlasam mı diye düşünüyom.Kavonozda olan meyveli tahıllı herobaby'lerde 4. aydan sonra yazıyor ama ? Bu arada nelere ne zaman nasıl verdiniz? Çok sordum ama kusura bakmayın...

Bide benim kzım 4-5 günde bir kaka yapıyor? Bu normal mi acaba?

sütü olmayan veya yetersiz gelenler için anne sütüne yakın formül mamalar var. 0-4 ay içinde kullanılabiliyor. bence eğer sütün yetersizse doktoruna danışarak bunlardan kullanabilirsin. doktorun bebeğin kilosunu da baz alarak sana tavsiyede buluncaktır muhakkak. sağlık ocakları ve ana & çocuk sağlığı da bu konuda yardımcı oluyor. kaka yapma durumu bebekten bebeğe değişiyor. bazıları kabız olmadığı halde haftada bir bazıları günde bikaç kere yapıyor. hem besine hem de bebeğin metabolizmasına göre değişiyor. bebeğinin sağlıklı geliişmi söz konusu olduğundan bence konuyla ilgili en kısa zamanda en yakın sağlık birimine başvurmalısın. ben de bikaçgündür yaşadığım stres dolayısıyla sütümün azaldığını farkettim. yarın öneri almak üzere sağlık ocağına gideceğim.

kızıma hic vermedim kücük bi paket alıyıp deneyim bari begenirse alırım begenmezsede ben yerim naniknanik cok hoşuma gidiyo tadı arasıra alıyodum kendime :roflol::roflol:

kızlar bide cicibebenin ekmegide var markette gözüme carptı ama dikkatli bakmadım o kac aydan sonra veriliyor bide kızartılmış etimek gibi degildir dimi deneyen varmı aranızda arkadaşlar merak ettim:uhm: corbaların içine kücük kücük atardık:uhm:​

kızıma daha başlamadımda ogluma verdim sakıncası yok bence

Günde kaç adet veriyosunuz 7.5 aylık oğlum için soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…