• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cidde de yasayan turkler

Bence böyle işlere girmeyin.Çok tehlikeli.Burada sahte çıkan bir sürü insan oldu.Yönetim de defalarca uyardı dikkatli olun diye.Yaptığınız tehlikeli,nasıl güvenebileceksiniz hiç tanımadığınız insanlara?

Kiz bu arkadas sabahta konu acmisti . Oraya tasincaklarmis arabistana . Heralde orada neler yapilit edilir die bilgi alisverisi yapick.

Hem ben burda kac kişiyle kac defa gorustum ❤ herkez s... değil cnm :) ama tedbir sart ✌

Ocak ayinda cidde ye tasinacagiz. Cidde de yasayan turkler varsa kafamda olusan sorulari sormak icin. Konum tasindi. Bu sekilde baslik actim.

Kiz bu arkadas sabahta konu acmisti . Oraya tasincaklarmis arabistana . Heralde orada neler yapilit edilir die bilgi alisverisi yapick.

Hem ben burda kac kişiyle kac defa gorustum ❤ herkez s... değil cnm :) ama tedbir sart ✌
Canım mutlaka iyi insanlar var tabi ki.Ama diyorum ya doğru insanı bulabilmek çok zor.Sen şanslıymışsın demek ki sana iyi insanlar denk gelmiş,ama herkese böyle olacak diye bir şey yok.Ben böyle şeyleri çok tehlikeli buluyorum.

Canım mutlaka iyi insanlar var tabi ki.Ama diyorum ya doğru insanı bulabilmek çok zor.Sen şanslıymışsın demek ki sana iyi insanlar denk gelmiş,ama herkese böyle olacak diye bir şey yok.Ben böyle şeyleri çok tehlikeli buluyorum.

Tabikide tehlikeli neler neler var . Iyice tanimadan kesinlikle bir adim atilmamali .

Cidde de kuzenimin eşi yaşıyor ve eşimin kuzeninin eşi de var. Ama erkek olduklarından Mütevelli size hitap etmezler zannimca. Bizim burda genelde kadınlar evde erkekler Arabistan'da çalışıyor oluyor.

Tabikide tehlikeli neler neler var . Iyice tanimadan kesinlikle bir adim atilmamali .
Bu sitede birbirini kandıran bir sürü insan çıktı.Yönetim bas bas bağırdı güvenmeyin,özelinizi paylaşmayın,numara alışverişi yapmayın diye ama dinleyen kim.Sonra problem yaşayınca hemen ah ah vah vah yapıyorlar.Belki ben fazla katı davranıyorum bu konuda ama ben kimseye güvenemem yani.Tamam burada konuşurum,samimi olabilirim,canım arkadaşım diyebilirim,çok iyi bir muhabbette kurabilirim ama sonuçta karşımda ki insan kimdir nedir,gerçekten söyledikleri doğru mu bunları bilemem.Emin olamam.O yüzden bence bazı şeylerinde bir sınırı olmalı yani.Tamam buradan konuşulur edilir ama buluşmak nedir yani.Nasıl güveniyorlar hemen anlamıyorum ben.

Ve lütfen sitede hemen mail, telefon, facebook sayfaları, adresler, isim soyad paylaşmayın, üyeler için garanti veremeyiz.
Topiklerde özel bilgilerinizi asla paylaşmayın.

Back
X