Cidden cok yoruldum

tasans

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
52
11
8
24
Kızlar 26 haftalik gebeyim yediğim hiç birsey midem eritmiyor kusuyorum yediklerim yemek boruma geri geliyor , tuvaletede çıkamıyorum 26 haftadır her gün kusuyorum bazen 3.kere günde yani dayanamıyorum artık sizde oldumu nasıl geçti ne yapmam lazım

Kızlar 26 haftalik gebeyim yediğim hiç birsey midem eritmiyor kusuyorum yediklerim yemek boruma geri geliyor , tuvaletede çıkamıyorum 26 haftadır her gün kusuyorum bazen 3.kere günde yani dayanamıyorum artık sizde oldumu nasıl geçti ne yapmam lazım
Bende çok fazla kusuyordum doktorum ilaç verdi ve geçirdi doktoruna danışmalısın

Aynı haftadayız. Drunla konuş canım mide bulantısı için ilaç yazıyorlar. Ben de bu aralar mide yanması yaşıyorum geçmek bilmiyor. Akşam yemekten sonra bişi yememeye çalışıyorum ona rağmen oluyor doğuma kadar sabredecez

kuzenim 9 ay boyunca yaşadı. su bile içince kusuyordu 🥲 cok zor gecti 9 ay. her seyden çilek kokusu alıyordu ve midesi bulanıyordu. esinden, eve gelen insanlardan bile. haftada bir hastaneye gidip serum takılıyordu sıvı takviyesi için. ama sonunda doğurdu ve çok sağlıklı bir kızı oldu şimdi 8 yasinda. 2 yıl önce de oğlu oldu ama onda hiçbir sey yasamadı rahat gecti 🥲

Back
X