- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
Kızlar yakında düğünüm olacak evimizin konusu su aralar gündemde.. Ne yapacagımı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.. Nişanlımın ailesinin evi var ve amcasıyla altlı üstü oturuyolar.. Evin yanında özel yapılmıs bi ev var (Kulübe gibi) Şimdi asıl konu şu: Kendi oturdukları evi bize verip yandaki kulübeyi yaptırıp kaynanam. kayınbabam ve kaynım orada oturacaklarmıs.. Yani sırf biz kiraya çıkmayalım diye kendi evlerini oğullarına veriyolar tabi ben kabul edersem ? Kabul etmessem kiraya çıkmak zorunda kalcaz.. ve diyolar ki idareten kendi evinizi alana kadar orda oturun... bu ara Durumları karısık yerleri falan var satılacak onların satılmasını bekliyolar... Satıldıgında bizim ev almamıza yardımcı olucaklar.... Kötü bi kaynanam yok hepsiyle aram cok ıyı beni öz kızları olarak severler iyi insanlar Zaten ben Çalışan bir bayanım Haftanın 5 günü evde olmayacagım.. Ne bileyim - Yönleri oldugu gibi + yönleride var mesela Çocugum oldugunda bırakır giderim işime.. Sizce ne yapayım kabul edeyimi yoksa Kiraya mı cıkayım ? Aklım karısık 
Hepiniz doğru söylüyosunuz uzak olmak daha iyi bence de ama bu devirde Kira vermemek büyük lüks , inanın her şeye katlanılır kira vermemek için. Çünkü ben annemle kirada oturuyorum şu an nasıl zor olduğunu biliyorum :26: Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Benim Yaşadığım şehirde yüzüne bakmıcağın evin kirası 500-600 kenara atsak üstüne de biraz daha koysak rahat yılda 10000 birikir.Hem Öyle cadaloz Kv yok kendi halinde zavallının biridir. Kayınbabamda öyle anlayışlıdır. :31 Evimizi alana kadar sabretsemmi diyorum Nisanlımda Kiradan yana değil bizim geleceğimizi düşünüyo elin adamına vereceğimiz parayla daha güzel şeyler yaparız diyo mesela Çekeriz sıfır bi otomatik araba değme keyfimize dedi dün ama kararı bana bırakmış bende kira diyeceğim heralde Hayırlısı olsun hakkımda,doğru karar vermeliyim
.

Hepiniz doğru söylüyosunuz uzak olmak daha iyi bence de ama bu devirde Kira vermemek büyük lüks , inanın her şeye katlanılır kira vermemek için. Çünkü ben annemle kirada oturuyorum şu an nasıl zor olduğunu biliyorum :26: Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Benim Yaşadığım şehirde yüzüne bakmıcağın evin kirası 500-600 kenara atsak üstüne de biraz daha koysak rahat yılda 10000 birikir.Hem Öyle cadaloz Kv yok kendi halinde zavallının biridir. Kayınbabamda öyle anlayışlıdır. :31 Evimizi alana kadar sabretsemmi diyorum Nisanlımda Kiradan yana değil bizim geleceğimizi düşünüyo elin adamına vereceğimiz parayla daha güzel şeyler yaparız diyo mesela Çekeriz sıfır bi otomatik araba değme keyfimize dedi dün ama kararı bana bırakmış bende kira diyeceğim heralde Hayırlısı olsun hakkımda,doğru karar vermeliyim

Son düzenleme: