- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi rapunzel4131
bence kiraya çık........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten ben Çalışan bir bayanım Haftanın 5 günü evde olmayacagım.. Çalışmasam zaten asla kabul edemem bogulurum valla hergün aynı kişilerle... Kolay yönleri vardır diye düşünüyorum.. Mesela fazla yemek derdim olmaz.. Kv de yer geçeriz.. (tabi benimde yapacagım günler olur) Çocugumuz oldugunda bırakır giderim işime diye düşünüyorum... ???![]()
Hepinize Çok teşekkür ederim Yardımlarınız için kızlar sizler olmasaydınız ne yapardım bilmiyorum. Hepiniz doğru söylüyosunuz uzak olmak daha iyi bence de ama bu devirde Kira vermemek büyük lüks :26: , inanın her şeye katlanılır kira vermemek için. : Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Benim Yaşadığım şehirde yüzüne bakmıcağın evin kirası 500-600 kenara atsak üstüne de biraz daha koysak rahat yılda 10000 birikir.Hem Öyle cadaloz Kv yok kendi halinde zavallının biridir. Kayınbabamda öyle anlayışlıdır. :31 Evimizi alana kadar sabretsemmi diyorumNisanlımda Kiradan yana değil bizim geleceğimizi düşünüyo elin adamına vereceğimiz parayla daha güzel şeyler yaparız diyo mesela Çekeriz sıfır bi otomatik araba değme keyfimize dedi dün :26: ama kararı bana bırakmış bende kira diyeceğim heralde Hayırlısı olsun hakkımda,doğru karar vermeliyim. Baktım çok rahatsız olursam çıkarım olur biter diye düsünüyorum :44:
Ekonomik durumunuzu,kira verirseniz karşılaşacağınız durumları sen daha iyi bilirsin.Bugün kaynanandan kaçıp huzurlu olayım derken,yarın kira ödemede zorlanmanın gerginliğiyle yine huzurun kaçabilir.Uzak olsun yakın olsun karışan istedikten sonra telefonla da karışır,gelir gider karışır.Senin koyduğun mesafe önemli.Madem ev alınacakmış.Tabi bunun geçerliliği varsa.Ya ev alınana kadar bekle ya da kira ödemekte zorlanırsanız o ev de oturun.
Off Aklım çok karışık gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum Kafayı yicemm![]()
Benim olumlu baktığım taraflar olsa da kiraya çıkacağım heralde.. Teşekkür ederim..daha önceki söylemlerim hala geçerli ama siz orada oturmak istiyorsunuz. genelde herkes uzak oturun dedi ama o kadar yoruma karşılık 3-4 kişi çıksa aaa hiç bir şey olmaz. otur, para biriktirin dese bu fikri daha çabuk benimsiceksiniz. sizin içinizdede ağır basan bu taraf bu gördüğüm kadarı ile, o yüzden siz en iyisi gidip eşinizin ailesinin dibinde oturun. hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
valla bu kayınvalıdenıze bağlı onu ne kadar tanıyosunuz gercı kımse kımseyı yeterınce tanıyamaz ama mesela benım kayın valıdem soğuktur burnunun dıbınde otursam çaarmassam gelmez gelsede rahatsız mı ettım dıye hemen kaçar ha ne ıstesem yapar orası ayrı ama yınede mesafe vardır aramızda sen kaynana na ne kadar guvenıosun amca da varms sureklı çağırmalar gelmeler gitmeler bunlara tahammul edebılır mısın çalışıom demıssın bende çalışıom ama ewe gelınce valla uzanıp yatmak ıstıyom ınsan çok yoruluyo ıyı dusun tasın karar ver bazen onlarda senın deyımınle bı kulubeye çıkacaklarmıs açıkcası bu bı fedakarlıktır herseyı gözonunde bulundurun maddı açıdan da rahat etceksenız dusunulmelı her nımetın bı kulfetı vardır derler
karısma olmaz zaten ama bıraz uzak olmak ıyıdırrr ancak dıorsanızkı su an maddı durum el vermıor bı muddet tahammul edersınız ama yok ıdare ederız bı sekılde dıyorsanız çıkın iki düşüncenın de kendıne özgu artıları varBenim olumlu baktığım taraflar olsa da kiraya çıkacağım heralde.. Teşekkür ederim..
Nisanlımla dün konuştum yine.. Biz evlendikten sonra bize kimse karışamaz ne alaka diyor... o güveni veriyo bana. Olmazsa çıkarız değil mi dedim tabiki evet dedi.. Bilmiyorum yine de kararsızım kiraya çıkıcam heralde..:26:
karısma olmaz zaten ama bıraz uzak olmak ıyıdırrr ancak dıorsanızkı su an maddı durum el vermıor bı muddet tahammul edersınız ama yok ıdare ederız bı sekılde dıyorsanız çıkın iki düşüncenın de kendıne özgu artıları var![]()
yıne en ıyı kararı sız verırsınız canım benım ya da arkadasların soyledıklerı tavsıye nıtelığınde ancak her olaya profesyonel yaklaşmak lazım sankı oyloe gelıor banaHaklısınız..Tesekkür ederim maddi durum el verir ama başa baş gider birikim yapamayız ... :18:
yıne en ıyı kararı sız verırsınız canım benım ya da arkadasların soyledıklerı tavsıye nıtelığınde ancak her olaya profesyonel yaklaşmak lazım sankı oyloe gelıor bana
Canim uzaktayken bile mudahele ediyolar.hep bi baski altindasin sorumluluk buyuk.bi de goz gore gore yakin oturmak hata.