• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi Bir İlişkiye Başlarken Nelere Dikkat Etmeli?

ilişkinin ciddi olup olmadığını zamn gösterir. ciddi bir ilişkim var sa eğer, kendi hatalarımı söyleyeyim öncelikle ailem den pek bahsetmezdim. negatif yönlerini konuşmazdım ileride evlendiğiniz de herhangi bir tartışmada senin ailen zaten böyleydi kendin demiştin denilebiliyor bunu bende eşimde yaptık. ipleri eline vermez bazı konularda ciddiyetimi ve kararlılığımı gösterirdim nasıl olsa ben daha sonra kandırırım onu bir şekilde diye düşünüp he demezdim. tabi o zamanlar ben 18 yaşımdaydım ve cahillik işte diye nitelendiriyorum .......

az konuş,çok dinle ,iyi gözlemle,hislerine güven,yalan söyleme ve kendin ol.

''Balık baştan kokar ''... :97:

İlişkinin başlarında bir hatasını gördüysen; şimdilik böyle, ilerde geçer diye düşünme.
Büyük olasılıkla o hatayı tekrarlıcaktır.

Son düzenleme:
öncelikle teşekkürler cevabın için derin. ciddi olup olmadığını zamanın gösterdiği ilişkiler de var evet, yalnız evlilik amacıyla yola çıkılan ilişkiler farklı. ilk görüşmeden itibaren evlilik konuşmak olayları değiştiriyor. biraz ürkütücü hatta. :)

Son düzenleme:
kendini oldugun gibi tanitmak
karsindaki kisiyi ileride degisir demeden oldugu gibi
kabullenmek

Back
X