Kızlar merhaba 4 yıllık evliyim bir bebişim var sorun kocam bu seferde anneme dili uzanmaya kalktı neymiş ailemin buraya gelmesinden rahatsız oluyormuş
Düşman başına bir ailesi var babası yıllarca eşimi ve kardeşlerini çalıştırıp biz ortağız adı altında mal mülk yapıyor sonrada en ufak kavgada siktir ediyor çıkın evimden diyor arabayı alıyor eşimden ara ara eşimde daha kullanmıyor ortak olan arabayı düşünün ailesinin bize faydası 2 yi bulmamıştır benim dişim ağrıyodu annem bana geldi 1 gün sonrada kardeşim geldi kızımla oynamaya. Akşamına başlandı söylenmeye yok neden geldiler yok her hafta gelinmez ki kardeşim her hafta gelen biri değil. Bende dedimki o kadar uzun boylu değil burası benimde evim ailem istediği zaman gelir gider
Bu yaptığın saygısızlık dedim. Kendi kızkardeşini anası babası döverdi benim evimde kalırdı sesim çıkmazdı. 3 küçük kardeşi var zırt pırt evime gelirlerdi laf etmezdim amadaha yazmadığım anlatamadığım çok yılların birikimi var ben dedim nasıl senin hatrına birşey demediysem sende dedim diyemezsin.
Not: babasının para vermediği günlerde annem bize çok destek olmuştur. Ailesi açgöz yiyicinin tekidir anca isterler . 1 buçuk yaşında kızım var yemin ederim kaynanama çıkınca kızımdan oyuncak saklarlar varmı böylesi!
Kocamda kalkmış kendi ailesine bakmadan benim aileme cephe almaya çalışıyor iyice midem bulandı kafam çok karışık..