çiffttt çizgiiiiiiiiiiiiiiiiii

simten81

zarif anne olucam
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
1.035
47
158
Diğer
sabah test yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm. :dance: :teytey: :dance: :teytey: test günüm pazartesiydi. bu gün 10 gün. 3. gün embriyosu 8 hücreli birinci kaliteydi. geride kalan sadece ikinci kalite bir embriyom oldu. transferi bile iptal etmek istemiştim. 12 yumurtadan sadece 3 ü döllenmişti. ikinci gün transfer edilecekti kabul etmemiştim. yani ne yumurta sayısına ne embriyo sayısına ne de transfer gününe takılmayın. bu arada umut tüp bebekte yaptım. doktorum çook sevdiğim süleyman bey. ay başka bi şey kaldı mı bahsetmediğim bilemedim bilmiyorumkismile rabbim 9 ay yaşatsın bu sevincimi inşallah diğer bebişim gibi kaybetmem sıkı sıkı tutunur annesine.

şu an sizler için dua ediyorum canım arkadaşlarım. rabbim hepimizin kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun

ılk ben tbr edım
senınlen cok karsılasıoduk
rabbım saglıklan kucagına alamyı nasp etsın
bende bu yola ekım ayında cıkıcam
rabbım sonumu benımde hayır etsın
duanı ne olur eksık etme
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::lepi:

ılk ben tbr edım
senınlen cok karsılasıoduk
rabbım saglıklan kucagına alamyı nasp etsın
bende bu yola ekım ayında cıkıcam
rabbım sonumu benımde hayır etsın
duanı ne olur eksık etme
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::lepi:
inşallah canım ilk denemende olur. rabbim güzel yüzünü soldurmaz. sabah sitede senin adını gördüm benimde ilk dua ettiğim kişi sen oldun rabbim duamı kabul eder inşallah.
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
amin amin diyorum. rabbim isteyen herkese bebiş nasip etsin. daha yolun başındayım inşallah ve hayırlısı ile sonunu görmekte de nasip olur. hepimizin evi bebiş sesleri ile şenlenir.

sımten cok saol canım allh razı olsun
allh ınş cumlemızın dularını kabul eder

canım cok tebrık ederım. allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasıp etsın ınsallah. allah bızlerede evlat sevgısı nasıp etsın tez zamanda. bende bu gun 6. gunume gırdım. 3. tedavım. teszt zamanı gelmek bılmıyor. sende belırtıler varmıydı acaba canım?

canım tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin
benimde test günüm pazartesiydi ama kanda 9 gün sonra baktırdım
koca bir negatif 3. tedavimdi 10 ve 9 hücreli 2 embriyo transfer edilmişti
ama olmadı evet kaliteye sayıya bakmıyor
olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor
tekrar tebrik ederim

sabah test yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm. :dance: :teytey: :dance: :teytey: test günüm pazartesiydi. bu gün 10 gün. 3. gün embriyosu 8 hücreli birinci kaliteydi. geride kalan sadece ikinci kalite bir embriyom oldu. transferi bile iptal etmek istemiştim. 12 yumurtadan sadece 3 ü döllenmişti. ikinci gün transfer edilecekti kabul etmemiştim. yani ne yumurta sayısına ne embriyo sayısına ne de transfer gününe takılmayın. bu arada umut tüp bebekte yaptım. doktorum çook sevdiğim süleyman bey. ay başka bi şey kaldı mı bahsetmediğim bilemedim bilmiyorumkismile rabbim 9 ay yaşatsın bu sevincimi inşallah diğer bebişim gibi kaybetmem sıkı sıkı tutunur annesine.

şu an sizler için dua ediyorum canım arkadaşlarım. rabbim hepimizin kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun

canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin bende süleyman beyin hastasıyım 7hücreli 3.gün bir tane embiriyo transfer edildi.ikinci günümdeyim hala ağrılarım var Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
canım çok teşekkür ederim rabbim hepimize o mutluluğu tattırsın. ve tamamına erdirsin.. a.s.
Allahım kucagınada almayı nasip etsin işn...:emir_bebek:
amin amin canıminşallah hepimizin bebişi seneye bu vakit kucağında olur. opuyorumnanaktan
ay canim inan cok cok cok sevindim kirbirkere Masallah. saglicakla kucagina almak da nasip olsun.:nazar::nazar:
canımsın ya. bu kadar insana nasıl yetişiyorsun anlamıyorum valla. beni tanımaz etmezsin sanıyorum ama her zaman bi yerden çıkıp moralimi düzeltiyorsun. benim kadar sevindiğine eminim hayatım. o kadar güzel bir yüreğin var ki. rabbim bu defa dondurulmuşlarla bebişini sana kısmet eder inşşşallahh. :1hug:
canım cok tebrık ederım. allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasıp etsın ınsallah. allah bızlerede evlat sevgısı nasıp etsın tez zamanda. bende bu gun 6. gunume gırdım. 3. tedavım. teszt zamanı gelmek bılmıyor. sende belırtıler varmıydı acaba canım?
amin amin rabbim hepimize nasip etsin canım. ben sadece ilk köşeyi döndüm. dokuz ayı beraber bitirmek kısmet olur inşallah.. belirtiler dersen diğer gebeliğim ile benzerlikler sarı akıntı, şiddetli kasık ağrıları ve geceleri saçma sapan rüyalar. ama diğer gebeliğimde hiç göğüs ağrım olmamıştı. hatta bayaa bi uğraşmıştım. :1: ama tık yoktu. bunda ise özellikle göğüs ucu olmak üzere bayaa bi ağrı vardı. ama belirtilere takılma ben de çok vardı başkasında hiç olmayabilir. bu tedavinde bebişine kavuşursun inşalllahhhh..
maşallah canım allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
amin amin rabbim bebişi olanı anne babasına bağışlasın. bizim gibi olmayana da nasip etsin. :Saruboceq:
canım tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin
benimde test günüm pazartesiydi ama kanda 9 gün sonra baktırdım
koca bir negatif 3. tedavimdi 10 ve 9 hücreli 2 embriyo transfer edilmişti
ama olmadı evet kaliteye sayıya bakmıyor
olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor
tekrar tebrik ederim
canım gerçekten üzüldüm. benimde ikinci denememdi. dediğin gibi sayıya hiç bi şeye bakmıyo. ama bu zor günlerinde beni tebrik ediyorsun çook teşekkür ederim. bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim en kısa zamanda bebişini sana getirir inşallah canım. rabbim yar ve yardımcın olsun güzel yürekli arkadaşım. :1hug:
canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin bende süleyman beyin hastasıyım 7hücreli 3.gün bir tane embiriyo transfer edildi.ikinci günümdeyim hala ağrılarım var Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş
amin canım amin. valla ben çift çizgiyi gördüm görmeyen kalmasın istiyorum. kaydirigubbakcemile3 benim 5. gün bile yumurta toplama ağrılarım vardı. hele çişimi yaparken fena bir ağrı oluyordu :kedi: ağrılar önemli değil canım ben de bu kadar ağrı ile bebiş mi tutunur demiştim. rabbim şimdilik kısmet etti.
hayırlı olsun canım darısı bıze ınsallah:nazar:
amin canım. inşallah hepimiz dokuz ay boyunca beraber olur o günlerimizi unuturuz. rabbim kimsenin evini çocuksuz bırakmasın. hepimiz aynı sıkıntıları aynı aşamaları geçiriyoruz. ben ikinci denememde çift çizgiyi gördüm ama daha görmeyen yüzlerce ben var diyorum dualarımdasınız biricik kardeşlerimm opuyorumnanaktan

ay canım çok tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah:)))

gözünaydın simten canım Allah saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin .çok sevindim canım.darısıda bütün isteyen anne adaylarına olsun darısı bizlere olsun Allah yüzümüze baksın

Tebrikler, gözünüz aydın:)

hayırlı olsun canım.. Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah .. sağlıklı sorunsuz bir gebelik ve doğumla meleğine kavuşman dileğiyle..

Back
X