Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gözünüz aydın...gününüz geçmiş miydi?bende dün gece baktım adetime 3 gün kala çift çizgi belirdi...bugünde kanda pozitif çıktı yalnız yine de stresliyim 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi doktor takip açısından betahcg nin 2 katı olması gerekiyormuş keseyi görene kadar rahat yok sanırım :)
gözünüz aydın...gününüz geçmiş miydi?bende dün gece baktım adetime 3 gün kala çift çizgi belirdi...bugünde kanda pozitif çıktı yalnız yine de stresliyim 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi doktor takip açısından betahcg nin 2 katı olması gerekiyormuş keseyi görene kadar rahat yok sanırım :)
Sizin de gözünüz aydın :) Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben doğunun ücra bir köşesinde görev yaptığım için henüz doktora gidemedim. Buradaki hastanede kan tahlili yapılmıyor. 1 hafta sonra ancak merkeze gidebilirim. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Bütün sülaleye de ilan ettim :) Dediğiniz gibi aslında keseyi görene kadar net bir şey söylememek lazım ama ben hiçbir olumsuzluğu düşünemiyorum :)