- 20 Mart 2009
- 808
- 471
- 303
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat bugundu 20 mart..bu 4 testi de buaksam yaptim..inanamayip hepsini birden yaptim stoktaki testlerimin ama hala inanamiyorum..testler bozuk olabilirmi? Emin olayimmi napayim yaw? Cok saskiniiimmmm yardim kizlaaar
İnan tabiki bariz belli canım hamilesin. Kan testiyle de netleştir. Hayirli olsunn :)Bat bugundu 20 mart..bu 4 testi de buaksam yaptim..inanamayip hepsini birden yaptim stoktaki testlerimin ama hala inanamiyorum..testler bozuk olabilirmi? Emin olayimmi napayim yaw? Cok saskiniiimmmm yardim kizlaaar
Hepsinin bozuk olmasi zor canim :) hadi biri ikisi bozuk olsun dördü birden bozuk olamaz heraldeEminmisiniz yaa hatali marka olmasin hepsi..lady mi neydi
Tebrikler canım. Bi sorum var benim de yardımcı olur musunuz? 3 4 cm lik kist ten dolayı sadece 1 ay doğum kontrol hapı kullandım normalde 23 şubattaydı adetim 18 şubatta oldum 3 gün ve normalden daha az. Ve o bir ayda ekstra korunma olmadı doğum kontrol hapını bıraktığımızda eşimle 3 kere korunmasız birliktelik oldu. 18 inde adet olmam gerekiyordu hala yok. 1 haftadır aralıklarla bel ağrısı kasık ağrısı ve göğüslerim de acı var. Doğum kontrol hapı adet düzensizliği yapar diye okumuştum. Ama sadece bir ay kullandım. Yardım lütfenBat bugundu 20 mart..bu 4 testi de buaksam yaptim..inanamayip hepsini birden yaptim stoktaki testlerimin ama hala inanamiyorum..testler bozuk olabilirmi? Emin olayimmi napayim yaw? Cok saskiniiimmmm yardim kizlaaar
Hayırlı olsun ,yarın ilk iş bir sağlık ocağına gidip kan değerlerine baktır ve hemen kadın doğuma git.Bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu ,kadın doğuma gittim daha bebeğin kalp atışı yok ve içerde kanama varmış.Direk ilaç verdi.Eger gitneseydim bebeğim dusecekti (Belki yine düşecek ama en azından bir tedavi uyguluyoruz ) .Sende hemen git baktır ,inşallah sağ salim kucagina almak nasip olur.GozunaydinBat bugundu 20 mart..bu 4 testi de buaksam yaptim..inanamayip hepsini birden yaptim stoktaki testlerimin ama hala inanamiyorum..testler bozuk olabilirmi? Emin olayimmi napayim yaw? Cok saskiniiimmmm yardim kizlaaar
Bi sorum var benim de yardımcı olur musunuz? 3 4 cm lik kist ten dolayı sadece 1 ay doğum kontrol hapı kullandım normalde 23 şubattaydı adetim 18 şubatta oldum 3 gün ve normalden daha az. Ve o bir ayda ekstra korunma olmadı doğum kontrol hapını bıraktığımızda eşimle 3 kere korunmasız birliktelik oldu. 18 inde adet olmam gerekiyordu hala yok. 1 haftadır aralıklarla bel ağrısı kasık ağrısı ve göğüslerim de acı var. Doğum kontrol hapı adet düzensizliği yapar diye okumuştum. Ama sadece bir ay kullandım. Yardım lütfenHayırlı olsun ,yarın ilk iş bir sağlık ocağına gidip kan değerlerine baktır ve hemen kadın doğuma git.Bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu ,kadın doğuma gittim daha bebeğin kalp atışı yok ve içerde kanama varmış.Direk ilaç verdi.Eger gitneseydim bebeğim dusecekti (Belki yine düşecek ama en azından bir tedavi uyguluyoruz ) .Sende hemen git baktır ,inşallah sağ salim kucagina almak nasip olur.Gozunaydin![]()
Bi sorum var benim de yardımcı olur musunuz? 3 4 cm lik kist ten dolayı sadece 1 ay doğum kontrol hapı kullandım normalde 23 şubattaydı adetim 18 şubatta oldum 3 gün ve normalden daha az. Ve o bir ayda ekstra korunma olmadı doğum kontrol hapını bıraktığımızda eşimle 3 kere korunmasız birliktelik oldu. 18 inde adet olmam gerekiyordu hala yok. 1 haftadır aralıklarla bel ağrısı kasık ağrısı ve göğüslerim de acı var. Doğum kontrol hapı adet düzensizliği yapar diye okumuştum. Ama sadece bir ay kullandım. Yardım lütfenTebrik ederim
Bi sorum var benim de yardımcı olur musunuz? 3 4 cm lik kist ten dolayı sadece 1 ay doğum kontrol hapı kullandım normalde 23 şubattaydı adetim 18 şubatta oldum 3 gün ve normalden daha az. Ve o bir ayda ekstra korunma olmadı doğum kontrol hapını bıraktığımızda eşimle 3 kere korunmasız birliktelik oldu. 18 inde adet olmam gerekiyordu hala yok. 1 haftadır aralıklarla bel ağrısı kasık ağrısı ve göğüslerim de acı var. Doğum kontrol hapı adet düzensizliği yapar diye okumuştum. Ama sadece bir ay kullandım. Yardım lütfenCanım arkadaşım buradanda tebrik edeyim. Rabbim Sağlıkla ve hayirlisi ile kucaginda göstersin inşallah
Yarın kan testi yaptır canım
Tebrik ederim
Bi sorum var benim de yardımcı olur musunuz? 3 4 cm lik kist ten dolayı sadece 1 ay doğum kontrol hapı kullandım normalde 23 şubattaydı adetim 18 şubatta oldum 3 gün ve normalden daha az. Ve o bir ayda ekstra korunma olmadı doğum kontrol hapını bıraktığımızda eşimle 3 kere korunmasız birliktelik oldu. 18 inde adet olmam gerekiyordu hala yok. 1 haftadır aralıklarla bel ağrısı kasık ağrısı ve göğüslerim de acı var. Doğum kontrol hapı adet düzensizliği yapar diye okumuştum. Ama sadece bir ay kullandım. Yardım lütfenCanım arkadaşım buradanda tebrik edeyim. Rabbim Sağlıkla ve hayirlisi ile kucaginda göstersin inşallah
Yarın kan testi yaptır canım
Bi sorum var benim de yardımcı olur musunuz? 3 4 cm lik kist ten dolayı sadece 1 ay doğum kontrol hapı kullandım normalde 23 şubattaydı adetim 18 şubatta oldum 3 gün ve normalden daha az. Ve o bir ayda ekstra korunma olmadı doğum kontrol hapını bıraktığımızda eşimle 3 kere korunmasız birliktelik oldu. 18 inde adet olmam gerekiyordu hala yok. 1 haftadır aralıklarla bel ağrısı kasık ağrısı ve göğüslerim de acı var. Doğum kontrol hapı adet düzensizliği yapar diye okumuştum. Ama sadece bir ay kullandım. Yardım lütfenTebrik ederim
Bi sorum var benim de yardımcı olur musunuz? 3 4 cm lik kist ten dolayı sadece 1 ay doğum kontrol hapı kullandım normalde 23 şubattaydı adetim 18 şubatta oldum 3 gün ve normalden daha az. Ve o bir ayda ekstra korunma olmadı doğum kontrol hapını bıraktığımızda eşimle 3 kere korunmasız birliktelik oldu. 18 inde adet olmam gerekiyordu hala yok. 1 haftadır aralıklarla bel ağrısı kasık ağrısı ve göğüslerim de acı var. Doğum kontrol hapı adet düzensizliği yapar diye okumuştum. Ama sadece bir ay kullandım. Yardım lütfenSeni o kadar iyi anliyorum ki:) bakiniz bende inanamayip 5 dk arayla iseyip 5 tane test yapmistim:)
Eki Görüntüle 1970873 Cok sukur 10. Haftamizi bitirdik:) rabbim nasip etsin insallah
Bir haftadır hiç test yapmadım mı dogu kontrol hapları ilk aydan tam koruma yapmaz zaten korunmasız ilişki de olmuş test yaptir derimBi sorum var benim de yardımcı olur musunuz? 3 4 cm lik kist ten dolayı sadece 1 ay doğum kontrol hapı kullandım normalde 23 şubattaydı adetim 18 şubatta oldum 3 gün ve normalden daha az. Ve o bir ayda ekstra korunma olmadı doğum kontrol hapını bıraktığımızda eşimle 3 kere korunmasız birliktelik oldu. 18 inde adet olmam gerekiyordu hala yok. 1 haftadır aralıklarla bel ağrısı kasık ağrısı ve göğüslerim de acı var. Doğum kontrol hapı adet düzensizliği yapar diye okumuştum. Ama sadece bir ay kullandım. Yardım lütfen![]()