Cift cizgi gordum ama inanamiyorum..!!

Bir haftadır hiç test yapmadım mı dogu kontrol hapları ilk aydan tam koruma yapmaz zaten korunmasız ilişki de olmuş test yaptir derim
Doğum kontrol hapı bittikten sonra 3 günlük adet gördüm o yüzden ihtimal vermedim hiç. Kafam çok karışık. Negatif görürsem çok üzülücem.

Bat bugundu 20 mart..bu 4 testi de buaksam yaptim..inanamayip hepsini birden yaptim stoktaki testlerimin ama hala inanamiyorum..testler bozuk olabilirmi? Emin olayimmi napayim yaw? Cok saskiniiimmmm yardim kizlaaar
Tebriklerrrr:KK45:ne zamandır deniyordunuz? Belirtileriniz var mıydı??

tebrikler canım sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine :anneadayı: bende evde yaptığım testle öğrenmiştim mutluluktan ağlamıştık eşimle hiç unutmuyorum o anı :KK51:

Bi sorum var benim de yardımcı olur musunuz? 3 4 cm lik kist ten dolayı sadece 1 ay doğum kontrol hapı kullandım normalde 23 şubattaydı adetim 18 şubatta oldum 3 gün ve normalden daha az. Ve o bir ayda ekstra korunma olmadı doğum kontrol hapını bıraktığımızda eşimle 3 kere korunmasız birliktelik oldu. 18 inde adet olmam gerekiyordu hala yok. 1 haftadır aralıklarla bel ağrısı kasık ağrısı ve göğüslerim de acı var. Doğum kontrol hapı adet düzensizliği yapar diye okumuştum. Ama sadece bir ay kullandım. Yardım lütfen :KK43:

Belkide kistlerin gecmemistir ve o yuzden adet olamiyosundur en az 3 ay d.k.hapi uyguluyolar kiste 1 ay degil

4 ü birden mi bozuk olacak
Yok artııkkk :oha:
Hayırlı olsun şimdiden :KK76:

Belkide kistlerin gecmemistir ve o yuzden adet olamiyosundur en az 3 ay d.k.hapi uyguluyolar kiste 1 ay degil
Ben bugüne kadar hiç adet düzensizliği yaşamadım ama doktor 3 4 cm lik kist vardı dediğinde bile adetleri hep günü gününe oluyordu. Offf çok stres yaptım :(

tebrik ediyorummmm cnm doktora gidip kaç haftalıkmış öğrenirsin :)

Benimde 6. Ayım :KK16:Hayırlısıyla sağlıkla büyüsün darısı başıma inşallah dua edin bizler içinde:KK5:
Amiiiinnn inşallah cnm inşallahh
Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza en kısa zamanda inşallah..

hayırlı olsun canım. çok sevindim. bence hiç bekleme hemen git kan testi yaptır :)

Bat bugundu 20 mart..bu 4 testi de buaksam yaptim..inanamayip hepsini birden yaptim stoktaki testlerimin ama hala inanamiyorum..testler bozuk olabilirmi? Emin olayimmi napayim yaw? Cok saskiniiimmmm yardim kizlaaar
Alsef Alsef canım tebrik edıyorum senı çok sevındım

Kızlar merhaba tekrar bende adetim in geciktiğini yazmıştım size bugün 1 buçuk gibi kanama geldi damla şeklindeydi ve o saatten beri tek ped hala duruyor ve çok azıcık bulaşma var kasık ağrım var iyice kafam karıştı yerleşme kanaması olabilir mi normalde hiç böyle az olmaz

Kimse yok muuuuuuu lütfen cevap verin tecrübelerinize ihtiyacım var idrar testi yapmalı mıyım? :(

Kızlar merhaba tekrar bende adetim in geciktiğini yazmıştım size bugün 1 buçuk gibi kanama geldi damla şeklindeydi ve o saatten beri tek ped hala duruyor ve çok azıcık bulaşma var kasık ağrım var iyice kafam karıştı yerleşme kanaması olabilir mi normalde hiç böyle az olmaz
Yerleşme olabilir evet rengi açık mıydı ?

Back
X