• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cift cizgi var mı arkadaşlar, başka testim yok yardım eder misiniz

m0lak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2025
41
7
1
26
Screenshot_20250505_044811_Gallery.webp
20250505_044459.webp

Arkadaşlar gecikmemin 3. Günü, normalde hiç gecikmez. 2 haftalığına yurtdışındayım ve yanıma sadece 1 test almıştım predictor early, dümdüz bakınca çok göremiyorum ama hafif eğince ışıkta görebiliyorum siz de bir yorum yapar mısınız? Biraz zorlama mı oluyor eğince? Keşke yanıma başka test de alsaymışım bilemedim böyle olacağını
Sat 5 nisan
Bat 3 mayıs

Eki Görüntüle 3586949 Eki Görüntüle 3586948
Arkadaşlar gecikmemin 3. Günü, normalde hiç gecikmez. 2 haftalığına yurtdışındayım ve yanıma sadece 1 test almıştım predictor early, dümdüz bakınca çok göremiyorum ama hafif eğince ışıkta görebiliyorum siz de bir yorum yapar mısınız? Biraz zorlama mı oluyor eğince? Keşke yanıma başka test de alsaymışım bilemedim böyle olacağını
Sat 5 nisan
Bat 3 mayıs
Yakın olan resimde gördüm sanki ama alttaki resimde bir şey göremedim

Sat 5 nisan
Bat 3 mayı

Sat 5 nisan
Bat 3 mayıs
Canım ben çizgi göremiyorum belki fotoğrafta belli olmuyordur en kısa sürede kan vermelisin bu testler çok yanıltıcı ama gecikmenin 3. Günü net bir çizgi çıkabilirdi geç döllenmede olabilir negatifte olabilir Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏❤️

20250505_080645.webp
atınca kalitesi çok düştüğü için ışık ayarıyla oynadım. Hem benim adetim hiç gecikmez hem de zaten istesem de 2 hafta içinde kan veremeyeceğim :(

Back
X