Çift çizgi.

Beni elestirmek size dusmez lutfen birdaha yazmayiniz. Gidisi olup dons olmayan yollaraa ...
Gece gece ne güldüm ilahi kaç yaşında kadın teyze:) bu kadar agresif ve önyargılı olmak meleğinize de zarar size de.. sakin olun bence , Endişe ettiği için, hatun bir soru sormuş lakin, hakikaten ne çok insan da idrakyolları iltihabı varsa demek ki atlamaya yer arıyor tetikte bir grup... Ne diyim Allah HOŞGÖRÜLERİMİZE zeval vermesin... Canım tekrar hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.:nazar::anneadayı:

Gerçekten zor bir durum... Ben olsam ne yapardım: Bebeğin oluşuna Razı gelirdim, sonuçta olmuş artık yapçak bişey yok. Diş işi olmucak bildiğim kadarıyla. İnternet'e yazarsanız doktora gerek kalmadan öğrenirsiniz zaten.

Hepinize teşekkür ederim arkidisler :) mune aplaa evet kimyasal ya da dis gebelik degilse zannediyorum hamileyim.

Birazdan kan testi yaptırmaya gideceğim. Ben daha ulkemi karış karış gezecektim, kariyer yapacaktim, kütüphane açacaktım gibi düşünceleri bir kenara bırakıp teste gidiciim.

Bu arada yer kurede esine hamile olduğu haberini benim gibi veren baska zat varsa beri gelsin.

-Alooo nabiyon?
-iyidir çalışıyorum ask sen neredesin
-ya burada iki tane çizgi var
Kesin test bozuktur da bildigin iki çizgi var aman ya
-ne cizgisi ne diyorsun anlamiyorum
-bagirma bana yeminle poykururum sıfatına
-ya bagirmadim ki anlamadim sadece
-nesini anlamadin ya hamileyim sanırım iste.
-...
-susmasana tepki versene olum
-ya dur eve geliyorum konusuruz dur

Ahshsh yazik adama la. Benim beynim akıyor hala. Gidip test yapayım.

Çocuğu aldirmayacagim. Bittabi doğuracagim. Ve zarar gelmesini tabi ki istemiyorum. Henuz yarım saat oldu öğreneli ve ruh halimin anormal olmasi sizce de normal degil mi?
Canım seni gerçekten tebrik ediyorum,çocuk sahibi olmak tabiiki çok güzel ve kutsal bi duygu ama bunum güzelliklerinin yanında zorluguda var hiçkimse kendini hazır hissetmeden cocuk istemez sen ona rağmen dogurmayı seçiyorsun üstelik kese olusmasada anestezi için endişe duyuyorsun kimse kimseyi bu yüzden yargılayamaz en güzeli herşeyin doğru zamanda olması ama senin içinde hayırlısı umarım doğunca herşey daha güzel olur

Canım seni gerçekten tebrik ediyorum,çocuk sahibi olmak tabiiki çok güzel ve kutsal bi duygu ama bunum güzelliklerinin yanında zorluguda var hiçkimse kendini hazır hissetmeden cocuk istemez sen ona rağmen dogurmayı seçiyorsun üstelik kese olusmasada anestezi için endişe duyuyorsun kimse kimseyi bu yüzden yargılayamaz en güzeli herşeyin doğru zamanda olması ama senin içinde hayırlısı umarım doğunca herşey daha güzel olur

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Aldırmayı hiç dusunmedim. Benim sorumsuzluğumun bedelini buhran ve depresyon dahi olsa ben ödemeliydim bebek degil...

Ceylinimdeceylinim Ceylinimdeceylinim bir ay kaldı doğuma. Karnımdaki çatlaklar ve beynimdeki serotonin eksikligine rağmen iyiyim. Sanırım :)

Tebrik ederim. Allah kolaylıklar versin :)
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Aldırmayı hiç dusunmedim. Benim sorumsuzluğumun bedelini buhran ve depresyon dahi olsa ben ödemeliydim bebek degil...

Ceylinimdeceylinim Ceylinimdeceylinim bir ay kaldı doğuma. Karnımdaki çatlaklar ve beynimdeki serotonin eksikligine rağmen iyiyim. Sanırım :)

konunun tarıhıne bakmadım. '' 1 ay kaldı doguma '' yorumunu okuduktan sonra baktım
ve nasıl sevındım senın adına anlatamam :D
yeni sandım ve doguma sayılı gunler kalmış.
keşke benımde öyle olmus olsa :KK53:.

Ay az kalmıs hadi inşallah sağlıkla doğsun bebeğin,nasıl geçti peki hamilelik sürecin zorlandın mı,duygulsal olarak vs tamda hazır olmadıgın zamanda olmustu bende şimdi 1 aylık hamileyim merak ediyorum.Çatlaklar için bişey kullanmıyo musun canın

Ay az kalmıs hadi inşallah sağlıkla doğsun bebeğin,nasıl geçti peki hamilelik sürecin zorlandın mı,duygulsal olarak vs tamda hazır olmadıgın zamanda olmustu bende şimdi 1 aylık hamileyim merak ediyorum.Çatlaklar için bişey kullanmıyo musun canın

Çok zor geçti. Doğum iznine kadar çalıştım düşünmeye pek fırsatım olmadı lakin son günler daha da zor geçiyor. Fiziksel zorluklara amenna, ruhsal bozukluk yoruyor insanı. Çatlaklar için yağ krem kullandım ama yine de catladim :) alt karın kısmı epey catladi.

Fiziksel değişimler de yıpratiyor insanı. Neredeyse hiç kilo almadim ama sadece kilodan ibaret değil değişimler. Cilt kararmalari, sivilceler, ödem vs. Ağır hareket etme durumu da var tabi. Ama en kötüsü zamanında lazer tedavisi görülmesine rağmen hortlayan ve koca göbekten ötürü zorlukla alınan tüyler :)

Hep olumsuz şeylerden bahsettim. Ama bence hamileliğin bebeğin hareketleri dışında iyi bir yanı yok zaten :)

Çok zor geçti. Doğum iznine kadar çalıştım düşünmeye pek fırsatım olmadı lakin son günler daha da zor geçiyor. Fiziksel zorluklara amenna, ruhsal bozukluk yoruyor insanı. Çatlaklar için yağ krem kullandım ama yine de catladim :) alt karın kısmı epey catladi.

Fiziksel değişimler de yıpratiyor insanı. Neredeyse hiç kilo almadim ama sadece kilodan ibaret değil değişimler. Cilt kararmalari, sivilceler, ödem vs. Ağır hareket etme durumu da var tabi. Ama en kötüsü zamanında lazer tedavisi görülmesine rağmen hortlayan ve koca göbekten ötürü zorlukla alınan tüyler :)

Hep olumsuz şeylerden bahsettim. Ama bence hamileliğin bebeğin hareketleri dışında iyi bir yanı yok zaten :)

Ay baya gözüm korktu benim şimdi :( neyse napalım başa gelen çekilir artık iyi tarafından bakıcaz neyseki kilo almanıssın en kötü etkileyen kilo bence bide eski haline dönmek için çaba sarf ediyosun darısı basima diyelim umarım dogumla tüm bu sıkıntılar kaybolur değdi herşeye deriz :)

Merhaba sevgili hatunlar. Acil olarak yardıma ihtiyacim olduğundan buhranlarimi sonraya sakliyorum ve konuya giriyorum.

4 aylık evliyim. En az iki sene çocuk düşünmeyen bir zat idim. Sadece bir kez korunmadim. Yalnızca bir kez... vukuatin üzerinden 15 gün geçti. Az önce o iki çizgiyi çok net bir sekilde gördüm. Buhranlarimi anne olmaya çalışan kadinlara saygimdan ve mevcut azarlardan korktugumdan ötürü kendime sakliyorum. Asıl soruna gelecek olursam...

Muhtemelen henüz olusma evresinde bebek. Üç haftadır süren diş kanal tedavim var. Yarin son aşaması yapilacak. Anestezi verilecek. Randevum erken saatlerde. Gitmem ve tedaviyi bitirmem gerek. Henuz fasulye bile olmayan ve niyeyse olusmak icin can atan bu bebege lokal anestezi zarar verir mi? Bu saatte danisacagim kimse yok ve durum da acil. Tecrübesi ve bilgisi olanlar lutfen yanitlayabilir mi? Simdiden tesekkurler.

Bir de benden anne olmaz yahu. Piff. Aşırı derecede agresifim. Rica ediyorum "millet anne olmaya calisirken sen.." ile baslayacak azar cümlelerini sunmayin. Onemle arz edeyim henüz kese olusmamistir bile. Cok cok yeni. Tekrar Teşekkürler.
siz zaten ta bu zamandan yazmissiniz dusuncelerinizi...

Back
X