Çift çizgiiimmmmm.....

verdinaaz

hedef 65
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
1.865
116
163
Adetim 7 gün geçmişti...Akşam işten gelirken test aldım yaptım çift çizgiyi gördüm...Hala inanamıyorum....

hayırlı olsun ikinizede ...sağlıcakla alın kucağınıza inşallah benimde adetim geçti bende yarın yapıcam test bakalım ne çıkıcak

merak ediyorum test yaptınmı:26:

yok yapmadım canım yarım yapıcam dedim ya saat 12 yi geçtiği için msjım dün yazılmış gibi görünüyor ......olursa süpriz olucak planlı bir hamilelik olmayacak bakalım merakla bekliyorum 4 gün geçti adetim yarın 5. gün hayırlısı hepimiz için ..olursada çok sevinicem valla

test yapmadın mı..merak ettım..

tebriler canım.sevincini paylaşıyorum...hayırlı olsunnn...:))))

hayırlı olsun ikinizede ...sağlıcakla alın kucağınıza inşallah benimde adetim geçti bende yarın yapıcam test bakalım ne çıkıcak

tebrikler hayırlı olsunnnnnnn sağlıkla kucağına al inşşşş

hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına.

Hepinize çok çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin.

test yaptım arkadaşlar ..........yaptıtan 5 dk sonra adet oldum :92:varmı böyle bişey yaaaaaaaa!!!!! nasıl bir psikolojiymiş testi bekliyomuş resmen ......bütün belirtileri yaşadım ,bebek bekleyip o psikolojide olan biri değildim o halde hepsi psikolojikmiş belirtilerin ..aklınıza ne geliyorsa yaşadım ama sonuç bu!!!!!!!! bir daha belirti olsada umrumda olmaz hayırlısı buymuş diyecek bişey yok ....inşallah güzel haberler almaya devam ederiz sizlerden benden bu kadar

Hepinize çok teşekkür edrim...Bugün doktora gittik değerim 1453 çıktı ama keseyi göremedik..

hayırlı olsun arkadaşlar bende dün yaptım ama 2. çizgim bu kadar belirgin değildi yarın dr. gitcem nasipse...

tebrikler canım. o heyecanı yaşamak çok güzel. testi ilk yaptığımda gözümden yaşlar akmıştı. çünkü 5 ay boyunca çocuk istedik eşimle ama olmadı. eşim askere gittikten 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. nasıl sevindim anlatamam. aşkım gitmeden önce bişey yok mu dedi. yok dedim boşuna ümitlenme. çok şükür 5 aylık hamileyim. aşkım da 1 ay sonra gelecek. Rabbim olmayan herkese kısmet etsin. onun zorluğunu gördüm. insanın psikolojisini çok bozuyor. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…