• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift embriyo transfer edilip 1'i tutanlar.

ebrrhn

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
1
0
16
35
Diyarbakır
Hanımlar 7 haftalik gebeyim. Çift embriyotransfer edildi.Bir tanesi tuttu.Diger embriyo vücutta kalacak mı.Nasil atacak vücut onu. Ultrasonda tutmayan embriyo görünüyor :(

Böylesini ilk defa duyuyorum. Benim de çift transfer edildi biri tuttu. Benim vücut atmış onu galiba ultrasonda gözükmüyor. Biraz zaman geçmiş konuyu açalı merak ettim. Doktorunuz ne diyor??

Hanımlar Merhaba! Bende çift embriyo transferi yaptırdım. Bir haftayı geride bıraktık bhcg degeri kaç olmalı bilginiz varmı. Birde suan ne durumdasınız inşallah bebişleri elinize almıssınızdır nasıl geçti süreç

Canım çift embriyodan biri tutmayabilir gelişimini sürdürmeyebilir o kaybolur gider kendini yok eder vücudunun herhangi bir yerinde de kalmaz o zaten bir kan pıhtısı gibi küçücük birşey aslında o yüzden vücutta kayboluyor zaten bir tanesi tutmuş şükür kafanıza takmayın.

Canım mereketme sen farketmeden o zaten kendini dışarı atmıştır hiçfarketmezsin.Benimde hep 2. Gün 2 tane embryo transferlerim oldu sadece birtanesi tuttu hep(7. Haftada kalpatışı olmadıgı için sonlandı tabi hepsi)

Back
X