Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahçeci bu şartlar olmadan çift embriyo transferi yapmıyormuş sağlık bakanlığının karar diyor bu konuda bilgisi olan var mı kızlarMerhaba kızlar İstanbulda 35 yaş sınırı ve başarısız tüp bebek denemesi şartı olmadan çift embriyo transferi yapan merkezler var mı acaba?
Bahçeci bu şartlar olmadan çift embriyo transferi yapmıyormuş sağlık bakanlığının karar diyor bu konuda bilgisi olan var mı kızlar
Trombofili testi yaptırıp sonuca göre pıhtılaşma vs başka bir hastalık olursa da çift embriyo transferi yapılıyor diye biliyorumBahçeci bu şartlar olmadan çift embriyo transferi yapmıyormuş sağlık bakanlığının karar diyor bu konuda bilgisi olan var mı kızlar
Yani benim istediğim direk çift yumurta transferi yapılması şartlar olmadan bu şekilde yapan yer var mıdır acabaTrombofili testi yaptırıp sonuca göre pıhtılaşma vs başka bir hastalık olursa da çift embriyo transferi yapılıyor diye biliyorum
Brukselde yapmıyor haftaya transfer olucam 29 yasındayım yalvardımda olmaz dedıler bide yurtdısındayım cok korkuyorumBahçeci bu şartlar olmadan çift embriyo transferi yapmıyormuş sağlık bakanlığının karar diyor bu konuda bilgisi olan var mı kızlar
Tek yumurta ikizi olma ihtimali tüp bebekte yüksek embriyo kalitesine göre anneyi korumak için yapmıyorlar yaş ve hastalık şartını onun için koymuşlar ben de sizin gibi çok istemiştim ordan biliyorumBrukselde yapmıyor haftaya transfer olucam 29 yasındayım yalvardımda olmaz dedıler bide yurtdısındayım cok korkuyorum
Ay yeterki tutsun 1-2 fark etmezzzzTek yumurta ikizi olma ihtimali tüp bebekte yüksek embriyo kalitesine göre anneyi korumak için yapmıyorlar yaş ve hastalık şartını onun için koymuşlar ben de sizin gibi çok istemiştim ordan biliyorum![]()
Hadi ya gerçekten çok sinir bozucu yani istiyoruz sonuçta neden iki tane transfer yapmıyolar ki ve sosyal medyada bu şekilde ikiz bebeği olan çok fazla var ve yaşları da küçük ben prosedür falan olduğunu düşünmüyorum açıkçasıBrukselde yapmıyor haftaya transfer olucam 29 yasındayım yalvardımda olmaz dedıler bide yurtdısındayım cok korkuyorum
Niye ki canım yaş veya hastalık olanlar için daha tehlikeli o zaman çift koymak onlar için daha fazla risk teşkil ederTek yumurta ikizi olma ihtimali tüp bebekte yüksek embriyo kalitesine göre anneyi korumak için yapmıyorlar yaş ve hastalık şartını onun için koymuşlar ben de sizin gibi çok istemiştim ordan biliyorum![]()
Tutunma ihtimali düşük oluyo hastalık olunca onun için 2 ama söylediğim gibi bu tamamen anneyi korumak için ikiz gebeliklerde 40 haftayı beklemiyolarmıs almak içinNiye ki canım yaş veya hastalık olanlar için daha tehlikeli o zaman çift koymak onlar için daha fazla risk teşkil eder
Hiç bir sebep olmadan da iki tane koyan yerler var ama sağlık bakanlığıyla ilgili olsa o zaman onlarda yapamazlar bence tamamen merkezlerle ilgili bi durum yaTutunma ihtimali düşük oluyo hastalık olunca onun için 2 ama söylediğim gibi bu tamamen anneyi korumak için ikiz gebeliklerde 40 haftayı beklemiyolarmıs almak için
Evet yaşım 24 Kıbrıs’ta çift embriyo almıştımHiç bir sebep olmadan da iki tane koyan yerler var ama sağlık bakanlığıyla ilgili olsa o zaman onlarda yapamazlar bence tamamen merkezlerle ilgili bi durum ya
Kıbrıs olduğu içinde farklıdır seninki canım ama koyan koyuyor yani sağlık bakanlığı ile ilgili bi şart olduğunu düşünmüyorum benEvet yaşım 24 Kıbrıs’ta çift embriyo almıştım
Yasal olarak 35 yaşın altındaki kadınlara ilk iki transferde çoğul transfer yapılmıyor. Neye göre diğer merkezler yapıyor bilmiyorum ama sağlık bakanlığınca belirlenmiş uygulama buKıbrıs olduğu içinde farklıdır seninki canım ama koyan koyuyor yani sağlık bakanlığı ile ilgili bi şart olduğunu düşünmüyorum ben
Yapıyorlar canım ya kim takıyor sanki yasal düzenlemeyi. Sistemde bir embriyo gösterip iki koyuyolarmış mesela yolunu buluyolar yaniYasal olarak 35 yaşın altındaki kadınlara ilk iki transferde çoğul transfer yapılmıyor. Neye göre diğer merkezler yapıyor bilmiyorum ama sağlık bakanlığınca belirlenmiş uygulama bu
Hadi ya onu bilmiyorum bak vay anasınıYapıyorlar canım ya kim takıyor sanki yasal düzenlemeyi. Sistemde bir embriyo gösterip iki koyuyolarmış mesela yolunu buluyolar yani
Bende istiyodum iki tane koysunlar ama artık doktora güvenicez napalımHadi ya onu bilmiyorum bak vay anasını![]()
Hangi klinikte tedavi görüyorsun canımBende istiyodum iki tane koysunlar ama artık doktora güvenicez napalım![]()
Bahçeci fulya canım ilk muayeneye gittim adeti bekliyorum tedaviye başlamak içinHangi klinikte tedavi görüyorsun canım