• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çift kişilik yastık nereden bulabilirim?

seboyya

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
2
0
16
İstanbul
merhabalar,

Sevgililer gününde hediye etmek için çift kişilik yastık arıyorum fakat internette bulamadım :(

İstanbul'da yaşıyorum. Bulabileceğim bir mağaza veya internet sitesi bilen var mı?

Ya da çeyizinden çift kişilik kullanmadığı yastığı olan birinin yastığını satın alabilirim :)

Aranızda dikebilecek olan varsa onunla da görüşebiliriz :)

Şimdiden teşekkürler :)

merhabalar,

Sevgililer gününde hediye etmek için çift kişilik yastık arıyorum fakat internette bulamadım :(

İstanbul'da yaşıyorum. Bulabileceğim bir mağaza veya internet sitesi bilen var mı?

Ya da çeyizinden çift kişilik kullanmadığı yastığı olan birinin yastığını satın alabilirim :)

Güzel espri olur aslında "Bir yastıkta kocayalım kocacığım:1:". Maalesef nerede bulacağına dair fikrim yok; ama bulursan bana da haber ver çünkü ben bu fikre bayıldım
:23:

Bu arada elyaf olmalı bu yastık eskilerinki gibi yün ya da pamuk olursa hem ağır olur hem de allerjik!

Yorgancılar vardır mahalle aralarında. Genelde çeyizlik yorgan falan dikerler.
Orda yaparlar. klıfta yaparlar hatta siz kumaş götürün yeter :34:

çok güzel bi hediye olur kumaş kalemleri var onlardan alıp üzerine kendi el yazınla bşyler yazabilrisin =)

merhabalar,

Sevgililer günü | Facebook burdan bulabilirsin canım ben satıyorum öğrenciyim çok zor durumdayım ev kiramı ödeyebilmek için yardımda bulunursan sevinirim

Back
X