Çift rahim olup doğum yapanlar

Senakilinc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
89
26
88
36
Merhaba hanimlar.yine burda kanamam olduguna dair konu açmıştım geçen sene.hamileydim 6 haftalık.evet malesef düşük yaptim.hazirdan beri de korunmuyoruz ama hamile kalamadim bende gecen ay doktora muayene olmaya gittim ve çift rahim teşhisi kondu.3 ayri doktorda ameliyat dedi en son üniversite hastanesine gittm.ameliyata gerek yok sağ rahmin gayet uygun gebeliğe dedi.ama ben çok korkuyorum.bunun ameliyatida yok dedi.sizler ne diosunuz başına gelenler varmı?

Merhaba, çift rahim ,pko ve prolaktin yüksekliği olan biri olarak 2011 yılında sezeryan ile doğum yaptım. evet biraz zorlu süreç oldu ama oldu.
Merhaba,bende çift rahimliyim ve şu an 29 haftalık hamileyim.erken Doğum riski var biliyorsunuzdur kaçıncı haftada Doğum yaptınız acaba nasıl önlemler aldınız teşekkür ederim şimdiden

Benim Teyzem de cift rahimli.. iki defa düşük yapti ama hep doktorun önerilerine dikkat etmediginden.. doktor seyehat yasagi koydugu halde yolculuk yapmışti hem de köye gitmisti asfalt olmayan yollarda..
Ama son gebeliginde cok dikkat etti. erken doğum oldu ama bebegi gayet saglikli.. 2 hafta kuvozde kaldi simdi masallah gayet iyi

Merhaba, çift rahim ,pko ve prolaktin yüksekliği olan biri olarak 2011 yılında sezeryan ile doğum yaptım. evet biraz zorlu süreç oldu ama oldu.
Masallah allah nasip ederse hersey olur elbette.ama benim ilk hamile haberini aldigimdan beri düsük tehlikesi oldugunu biliyoduk.kahverengi lekem gelmisti.doktorda düsük riski var dikkat et dedi.sonra düsük oldu kürtaj oldum doktor sebebini anlamadik.rahmin gayet normaldi dedi yani adam hic farkinda degildi bole birseyi nasil anlayamaz anlamiyorum.simdide cok korkuyorum düşük cok sarsti çünkü beni

Masallah allah nasip ederse hersey olur elbette.ama benim ilk hamile haberini aldigimdan beri düsük tehlikesi oldugunu biliyoduk.kahverengi lekem gelmisti.doktorda düsük riski var dikkat et dedi.sonra düsük oldu kürtaj oldum doktor sebebini anlamadik.rahmin gayet normaldi dedi yani adam hic farkinda degildi bole birseyi nasil anlayamaz anlamiyorum.simdide cok korkuyorum düşük cok sarsti çünkü beni

Düşük ihtimaline karşı Ilac veriyorlar. Ama yeri kalmadigindan kizimi 34 haftalik dogurdum. Sezeryan ile doktorum ciger gelistirici igne yapti. Dedi artik iceride buyuyemiyor dışarda buyutelim. Şükür kuvoze girmeden saglikla buyudu.

Merhaba,bende çift rahimliyim ve şu an 29 haftalık hamileyim.erken Doğum riski var biliyorsunuzdur kaçıncı haftada Doğum yaptınız acaba nasıl önlemler aldınız teşekkür ederim şimdiden

34 haftalikken dogurdum ama benim(farkli sıkıntılarım da vardi. Doktorum ciger gelistirici igne yapti sezeryan ile doğum yaptim. Şükür Saglikla büyüdü. Hem(yeri dardi hem de ufak bir kaza sonucu mikrop kaptigimdan artik kireclenme cok ilerledi ve besin gitmiyordu. Sorunsuz dogum oldu.

Düşük ihtimaline karşı Ilac veriyorlar. Ama yeri kalmadigindan kizimi 34 haftalik dogurdum. Sezeryan ile doktorum ciger gelistirici igne yapti. Dedi artik iceride buyuyemiyor dışarda buyutelim. Şükür kuvoze girmeden saglikla buyudu.
ne güzel Allah hayırlı evlat eylesin inşallah.bana da progestan verdisonra da iğne ona rağmen düşüğü durduramadık.rahimdeki kanama keseyi yırttı malesef.napalım kısmet allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

34 haftalikken dogurdum ama benim(farkli sıkıntılarım da vardi. Doktorum ciger gelistirici igne yapti sezeryan ile doğum yaptim. Şükür Saglikla büyüdü. Hem(yeri dardi hem de ufak bir kaza sonucu mikrop kaptigimdan artik kireclenme cok ilerledi ve besin gitmiyordu. Sorunsuz dogum oldu.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :) 34haftayı atlatmayı çok istiyorum bende nasip olur inşallah teşekkür ederim

Merhaba,
Zorlu geçen süreçten biraz bahseder misiniz?
Bazı doktorlar eyvah alınmalı ameliyat olmalısınız diyorlar.
Bazılarıda çok rahat hiç kormayın düşük riski her anne adayı için var diyorlar...
MeLeKzuzum MeLeKzuzum

çok sükür dün hamile olduğumu öğrendim kızlar çoookkkk mutluyum allahım inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşamamı nasip ederde evladımı kucağıma alırım :)))))

En kısa sürede hayırlısıyla bebisinizin kalp atışlarını duymanızı canı gönülden diliyorum :)
Deneyimlerinizi,yaşadığınız güzel mutlulukları,iyi haberlerinizi bekliyoruz :) Sağlıkla inşallah :) S Senakilinc

dün doktora gittim 7 hafta4 günlük bebeğim ve doktor sağ rahminde döllenmiş dedi.yani daha büyük olan rahimde.o kadar rahatladım ki kalp atışlarını dinledik eşimle.eşim sevinçten doktora sarılacaktı nerdeyse.allahım ne güzel bir his ya.allah herkese nasip etsin.herşey normal gayet iyisin dedi.1 ay sonra gidicem belki cinsiyetini de öğrenirim.çok sabırsızlanıyorum kızlarrrrr.nasıl geçeçek bu 7 ay

MAŞALLAHHHH :) S Senakilinc
Senin adına çok mutlu oldum. Allah herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin..
Cinsiyetini ve bu heyecanlı sürecini paylaşmanı heyecanla bekliyoruz :)
Sağlıkla kalın...

Kızlar ya biliyosunuz çift rahimliyim doktorda cinsel iliskiyi yasaklamisti ilk muayene yani 1 ay önce falan.dün utaniyorum ama kendimize hakim olamadik ama cok dikkatliydik.dün iliskiden sonra hafif kanama oldu öğleden sonra itibariylede kahverengi akintilar geldi ve 1 kerede pihti geldi.ama kasik agrim sancim yok hafif bel agrim var sadece.cok korkuyorum acaba bebegime bisey olmusmudur.bilen biri varsa lütfen rahatlatsin haftasonu oldugu icin ve esimde calistigi icin acile gidemedim:(( sadece iliskiye girmekten ötürü bebege zarar gelirmiki

Merhaba arkadaşlar
Bende çift rahimliyim. Zor bi hamilelik geçirdim. Çok şükür bebeğimi kucağıma aldım. Allah yardımcınız olsun. Allah kolaylık versin. Ümit kesmeyin. Bana da hep düşer dediler Allah bilir.

Back
X