Çift rahim

ercicek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2021
3
0
1
28
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak çift rahim olup hamile kalıp sağlıklı bir şekilde doğum olan var mı benim çift rahim diğer adıyla kalp şeklinde diyorlar iki kere hamile kaldım normal yolarlar ikiside belrili bir aya geldikten sonra duşuk oldular benim gibi olupta sağlıklı bir şeklide doğum yapıp evladını kucağına alan var mı

Benim arkadaşımın 2 tane çocuğu var ikidide çok sağlıklı

Benm iki kızım oldu camm.. Çift rahim artı doğuştan tek tüpüm tıkalıydı.. Artı rahimde yapışıklık vardı.. Çok şükür iki kızımda doğal yoldan hamile kaldım ve doğurdum ara kanamalarım oldu her hafta iğnem vardı biraz riskli geçti gebeliklerim.. Hatta erken doğum riskine karşı doktorum sekizinci ayda ciğer geliştirici vurdu erken doğarlarsa solunum sıkıntısı yaşamasınlar diye.. Çok şükür ikisi de 38.hafta da doğdu

Benim akrabamın rahmide sizinki gibişuen sağlıklı bir oğlu var hamileliğinde sıkıntı yaşamamış hatta doktor senin hamile kalman daha kolay olur demiş yani bilmiyorum

İğne ne iğnesi vuruldunuz doğuma kadar mı vuruldunuz bir de aynı sorunlar bende de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…