- 2 Temmuz 2013
- 72
- 13
- 48
- 36
Acaba son durum nedir merak ettin ? Nasilsiniz ?Sağolun kızlar . Yatacağım zaten . İnşallah iyi haberlerimi de veririm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba son durum nedir merak ettin ? Nasilsiniz ?Sağolun kızlar . Yatacağım zaten . İnşallah iyi haberlerimi de veririm
merhaba canım bende çift rahimliyim bir tane çocuğum var ikinciyi 2 yıldır istiyorum nasip olmadı henüz sen iikinciye mi hamilesin benimde bir doğumum olduğu için doktor engel değil dedi ama ne kadar doğru bilmiyorumAcaba son durum nedir merak ettin ? Nasilsiniz ?
merhaba canım bende çift rahimliyim bir tane çocuğum var ikinciyi 2 yıldır istiyorum nasip olmadı henüz sen iikinciye mi hamilesin benimde bir doğumum olduğu için doktor engel değil dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum
senin adına çok sevindim canım bende ikinciyi istiyorum bakalım nasip benimde 2. sınıfa geçen bir oğlum var Rabbim nasip eder inşallah sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin ben ilk gebeliğimde yaşamadım riskleri ara ara kanamam oldu ama ben çift rahimli olduğumu bilmiyordum doktor da söylemedi ilaç falanda vermemişti kanama dönemlerinde dikkat et demişti sadece Rabbim takdiri işte onun koruduğu kimse korumuyor mart ayında rahim filmi çektirdim doktorum orda görmüştü çift rahimli olduğumu.bekledikçe umudum azalıyor ama iyi olmaya çalışıyorumMerhabalar. Oglum 23.5 aylik ve yeni hamile oldugumu ogrendim emziriyordum mezirmeden kestim 1 ay once ve o ay hanile kalmisim. Henuz kalp atisini duymadım. Cumartesi gidicem insaAllah duyucam. Doktor kedeyi gordu ve bir kez gebelik gecirildigi icin bu gebelik daha rahat olur riski azaldi dedi.
senin adına çok sevindim canım bende ikinciyi istiyorum bakalım nasip benimde 2. sınıfa geçen bir oğlum var Rabbim nasip eder inşallah sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin ben ilk gebeliğimde yaşamadım riskleri ara ara kanamam oldu ama ben çift rahimli olduğumu bilmiyordum doktor da söylemedi ilaç falanda vermemişti kanama dönemlerinde dikkat et demişti sadece Rabbim takdiri işte onun koruduğu kimse korumuyor mart ayında rahim filmi çektirdim doktorum orda görmüştü çift rahimli olduğumu.bekledikçe umudum azalıyor ama iyi olmaya çalışıyorum
aynen öyle canım bende dualarıma seni de dahil ederim emin ol.inşallah sağ salim ilerleyecek hamileliğin.bende hemen yapmadığıma çok pişmanım.ben bir ay klomen kullandım kist yaptı bende birdaha kullanmadımtam bir tedavi uygulayan olmadı henüz birde rahim filmi çektirdim işte.bu ayda adet olursam başka bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum canım artık bir tedaviye başlamak gerek sanırım.troidim az çalışıyor bu da engel olabilir dediler ama ilaçlarımı düzenli kullandığımda normale dönüyor değerler bakalım hayırlısıAmin dualarin icin saol en cok duaya ihtiycim var gercekten.. umudunu kesme sakin. Seni cok iyi anliyorum ben oglumu dogurduktan sonra hemen istedim Rabbim simdi nasip etti. Doktora gidiyorsun madem mutlaka bi tedavi uygulayacaktir. Rabbim gonlune gore versin. Doktor ne derse yap Rabbimden umit.kesilmez
aynen öyle canım bende dualarıma seni de dahil ederim emin ol.inşallah sağ salim ilerleyecek hamileliğin.bende hemen yapmadığıma çok pişmanım.ben bir ay klomen kullandım kist yaptı bende birdaha kullanmadımtam bir tedavi uygulayan olmadı henüz birde rahim filmi çektirdim işte.bu ayda adet olursam başka bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum canım artık bir tedaviye başlamak gerek sanırım.troidim az çalışıyor bu da engel olabilir dediler ama ilaçlarımı düzenli kullandığımda normale dönüyor değerler bakalım hayırlısı
Merhaba canım şu an 15. Haftama girdim rahatım çok sükür bloga girdigimde 8. Haftada kanamam vardı progestan vurundum bir hafta doktor herşey yolunda dedi. 10. Haftanın başında tekrar kanamam başladı.Acaba son durum nedir merak ettin ? Nasilsiniz ?