Çiftlerin fotoğraf paylaşmama isteği

Neden garip olsun ki?
Herkes hayatını göz önünde yaşamak zorunda değil bence.
Siz kullanmıyormuşsunuz normal. Ama kullanan biri neden paylaşmasın ki? Mesela benim profilimde hep sevdiğim şeyler var. Arkadaşlarım,gittiğim yerler,okuduğum kitaplar vs. Sevgilimin olmaması garip olurdu sanki. Bir de böyle garip bir heyecan oluyor sevince,herkesle paylaşasım geliyor yan yana olunan kareleri o fotonun orda olması beni mutlu ediyor. Belki yapıyla alakalıdır

Ben böyle şeylere hiç önem vermiyorum, zaten kendimde fazla paylaşım yapmam şuraya gittim bunu yaptım bugün gibisinden. Paylaştığım resimler de genel olarak insan icermez. Sevgilimle hic yok, ne onun ne benim. Gereksiz buluyorum, hatta sevmiyorum bile diyebilirim.

Ama tabiki tercih meselesi. Senin icin neden bu kadar önemli? Yani böyle bir paylasim yaptiginda eline ne gececek veya neyi ispat etmis olacak? Yani seni sevdiginden daha mi emin olcaksin? Yanlis anlama, sadece anlamaya calisiyorum senin icin olan önemi ve merak ettim.

Eşim de ben de atmayız. Hatta bnm soyadım fln hala aynı instada. Değiştirmedim. Önceden de atmazdı arkadaşlarıma seni mi sergileyeyim ya da senin hakkında kötü düşünmesinler derdi. İkimiz de sosyal medyada boy boy foto paylaşılmasına karşıyız o aşkların gerçekliği şüpheli bnce

Bir arkadaşım var haftada minimum 3 kez sevgilisiyle hikaye en az 1 kez de fotoğraf paylaşır. O kadar gözüme çarpıyor ki bu durum istatistiğini çıkarmış oldum 😃 Bana şahsen çok seviyor gibi değil de kızın ısrarıyla yapılıyor gibi geliyor. Gülüp geçiyorum.
Etrafından sizi gizlemiyorsa bu gibi durumlara anlam yüklemeyin. Zaten çok aktif biri değilmiş.

Gereksiz kafaya takıyorsunuz. Sadece eşimle 1 resmim var, eşim de 2 tane paylaşmış sadece. Sizin mantığınıza göre gidersek birbirimizi sevmiyor olmalıyız.. Bunlar çok anlamssız mevzular takılmayın hiç.

Esimin sosyal medya hesaplari bar ama paylasim yapmaz , ben paylasirim onu da taglerim
Bazen arkadasi arar aaa su yere mi gittiniz der , esim evet esim sosual medya asistanim o paylasmis der 😂😂
Hic sevmez paylasim yapmayi , sizinki de oyle olabilir

Benim esim de paylasmaz ben de paylasmam ama hic degil. Yani bayramda ozel bir gunde cekildigimiz fotografi koymustur. Kendi de yilda toplamda 5-6 gonderi ancak yayinlar . Buna bakarak sevgimizi hic sorgulamadim.

Daha once de boyle bir konu açılmıştı.

Kendinizi iyi hissettirecekse acikca konusun.

Sunu da eklemek isterim guven kontrole tabidir.

Sizi rahatsiz eden bir seyler varsa hesabini takip edin. Kurcalayin bi oralari.

Ben istemiyorum gerek de yok.Baskıyla kimseyi elimde tutamam aldatacak olan her şekilde aldatır,Allah'a havale ederim öyle şey olursa kasmam yani.

Eşimin attığı ilk fotoğrafımız kardeşlerimizi tanıştırdığımız piknikte çekilmiş bi fotoğrafımızdı. Nişanlanmamıza azıcık bi zaman vardı. Bende nişanımıza 1 hafta kala atmıştım bi fotoğrafımızı. Ondan önce fotoğrafımızı atsında istemezdim zaten.

Bu sosyal medya akımı da yeni türedi.
Eskiden konu komşu ne der diye düşünürdük bunun yerini instagram dakiler ne der Aldı
Bence boşverin.
Paylaşsa ne olur paylaşmazsa ne olur.
Ne arkadaslarım var hergün görüyorum sosyal medyada kardeşine bir paragraf sevgi sözcüğü düzmüş ama aslında kanlı bıçaklılar.
Emin olun hepsi olmasa da çoğu gösteriş.
O Yüzden takılmayın.

Bence de ölçüt değildir bu. Önceki sevgilileriyşe koyup sizle koymaması biraz ilginç. Ama bu da bir ölçüt değil.
Biz eşimle sevgiliyken ben ilk yılı beklemiştim. Oysa 2,5 aylık sevgliyken koymuştu. Bana nedenini sormadı, umursamadı. Sorsaydı baskı gibi gelirdi rahatsız olurdum. Siz istyorsanız koyun, ama ona da sormayın.

Komik, anlamsız bir can sıkıntısı olabilir ama bazen kafamı kurcalayan, bunaltıcı bir hale gelen bir şey benim için fotoğraf meselesi. Öncelikle şunu sormak istiyorum. Bir ilişkide fotoğraf atmak veya atmamak değişkenlere göre önem kazanır bence ama bunun için zorlamak doğru olur mu?
Hatta şöyle direkt konuya gireyim. Erkek arkadaşımla önceden arkadaştık, tanışıyorduk yani. Ve önceki kız arkadaşlarıyla story, instagram gönderileri vs paylaşıyordu. Ya biraz tuhaf geliyor böyle düşünmem, ciddiyetse ailesiyle tanıştım, bilmesi gereken herkes biliyor ama gönül fotoğrafımızı da paylaşsın istiyor ama katiyen baskı yapmıyorum, sağolsun o da atmıyor zaten :) Kıskandığım ve görsün istediğim biri de yok, kendi de en son gönderisini Haziran’da paylaştı, çok aktif değil yani ama ne bileyim.
Sizler neler düşünüyorsunuz? Ben çok anlamsız kafaya mı takıyorum? Deneyimlerinizi merak ediyorum:)
Soyle diyim bundan 5 sene once sevgilimle her animi fotomu paylasirdim o da ayni sekilde paylasirdi sonra onunla ayrildik ve aslinda bu yaptiklarimin cok sacma oldugunu dusundum. Ve esimle 4 senedir birlikteyiz ama cok nadirdir resim paylasmamiz hele son 1 senedir hic paylasmiyoruz bize sacma geliyor. He be de arada istiyorum ama sonra ne gerek var gosteris resmen diyip unutmayi seciyorum. 😊

Back
X