- 23 Mayıs 2019
- 662
- -37
- 98
- Konu Sahibi yyenibiriileri
-
Son yıllarda artması riskli yapmıyor mu birazKom.. markasinin subesini acabilirsin
Son yillarda baya artti
Cafe daha riskli geliyor bana
Eger sizin semtte yoksa iyi olabilirSon yıllarda artması riskli yapmıyor mu birazdüşüneceğim ama çok teşekkür ederim
Ne tür bir yerde yaşıyorsunuz? Genç nüfus fazla mı?Son yıllarda artması riskli yapmıyor mu birazdüşüneceğim ama çok teşekkür ederim
Sitelerin olduğu bir yerde yaşıyorum genç nufus da var ama ogrencilerin oldugu ya da yoksul bi bölge değil. Yine de ona ragmen burger king bile sube kapattı buradaki bir avm icindeydi. Oses cigköfteci var öyle cok dolu olmuyor ama bi kac tane müsterisi oluyor.Ne tür bir yerde yaşıyorsunuz? Genç nüfus fazla mı?
Gıda sektörü sıkıntılı bence yaaİş kurmayı planlıyorum çiğ köfteci dükkanı mı açsam cafe tarzı waffle yapan bir yer mi kararsızım. Hatta aklımda farklı sektörlerde var. Kafam baya bir karışık yani. Yardımcı olabilecek fikri veya tecrübesi olan var mı?
Nerede yaşıyorsunuzBizim mahalleye birisi ekmek fırını açsa ihya olur. Patisserie olan yer bile ekmeği başka fırından getirtiyor. Hatta çevrede ekmek satan her işletme (tekel bayii, market, manav vb) hepsi aynı fırından ekmek getiriyor ve nimete laf edilmez de, çok kötü ekmek çıkarıyorlar.
Güzel güzel ekmek çıkaran bir fırın olsa ihya olur yani.
Başka bir şey üretmeye de gerek yok. Sadece ekmek, tek çeşit taş ekmeği.
Ama ben zaten bi bayiliği almayı düşünüyorum, herkes sizin gibi düşünse insanlar aç mı kalsın? Birileri elbet yemek yicekBöyle bir ekonomik ortamda önümüzdeki kis ayları da düşünülürse yeni iş için asla uygun ortam olduğunu düşünmüyorum. Ztn tecrübeli hiç kimse yeni yatırım yapmaz mevcudu korur
Instagram butiği mi yoksa yol üstü mağaza gibi mi? Bilmiyorum bana o daha sıkıntılı gibi geliyor aslındaGıda sektörü sıkıntılı bence yaabutik açabilirsiniz çoğu insan butiklerden alıyor artık.
Ama ben zaten bi bayiliği almayı düşünüyorum, herkes sizin gibi düşünse insanlar aç mı kalsın? Birileri elbet yemek yicekgerçi ben de ne yapacağımı bilmiyorum
Bu ekonomide hepsi riskli. Allah yardim etsin demeye geldimİş kurmayı planlıyorum çiğ köfteci dükkanı mı açsam cafe tarzı waffle yapan bir yer mi kararsızım. Hatta aklımda farklı sektörlerde var. Kafam baya bir karışık yani. Yardımcı olabilecek fikri veya tecrübesi olan var mı?
Her ikisi de olabilir.Instagram butiği mi yoksa yol üstü mağaza gibi mi? Bilmiyorum bana o daha sıkıntılı gibi geliyor aslında
Yetkinliğim yok. Yetkinliği işi yaparken kazanacağım.Şimdi siz bayağı kararsizsınız. Böyle olunca yanlış bir atılım yapma olasılığınız da artar. Yapacağınız iş için yetkinlikleriniz nelerdir?
Çiğ köfte hanya mağaza Konya; alakasız yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?