cigdm_ece Burun Estetiği Ameliyatı

Kimse yorum yazmamış bu konuya.bence çokkkk güzel olmuşsun.çok yakışmış.çok beğendim ben.bende düşünüyorum.böyle pozitif değişim yaşayacağıma emin olsam keşke:)

bende yazayım :) çok şiş canım doktorun kim masaj vermedimi masaj yap daha çbuk iner ;) bence harika olmuş mutluluklar dilerim burnuşnla :)

bende yazayım :) çok şiş canım doktorun kim masaj vermedimi masaj yap daha çbuk iner ;) bence harika olmuş mutluluklar dilerim burnuşnla :)

doktorum erdinç ak masaj verdi elimden geldiğince yapıyorum umarım etkili olur ve iner bir an önce çünkü ön görüntüsünü resimlerde beğenmiyorum

doktorum endinç ak .sizin dediğiniz doktoru bilemiyorum ama onla ilgili ayrı bir konu başlığı açarsanız arkadaşlar size bu konuda yardımcı olabilirler

bende burun ameliyetı düşünüyorum.fotoğrafları göremiyorum yardımcı olurmusunuz

kızlarbırbırınızı eklemeden resımlerı göremezsınız egerkı herkese acık degılse albumler :))) bende resımlerımı herkes görebılır dıye ayarladım ama arkadaslar eklemeden göremıorlarmıs sanırım

göremeyen arkadaşlar arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz.herkese açık yaptım ama yinede arkadaş olarak eklemek gerekli oluyor

Back
X