Ciğer geliştirici iğne ve adalat

_Lilien_

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
450
496
628
Hanımlar 33. haftamdayım.benim biraz ağrım vardı hiç gitmediğim bir hastanede nst ye girdim yüzde 25 ağrım çıktı doktor hemen ciğer geliştirici iğne yazmış.Bu seviye için hemen doktorlar iğne mi yazıyor?Ben açıkcası çok korktum çünkü kendi doktorum nst ye baktı ve doğum sancısına benzemiyor ama adalatı kullanabilirsin dedi.Ben çok ikilemde kaldım.Sizin yüzde kaç çıktığında iğne yaptılar en ufak ağrıda iğne mi yapılıyor.Adalatın zararları var mı?

Benim de dogumuma az kaldi. Dun sabah suyum geldi diye hastaneye geldim. Hemen musaade altina aldilar ve erken dogum riskine karsi ciger gelistirici igne vurmaya basladilar. Benim doktorum bi sakinca gormedi. Bos yere verceklerini sanmam canim

Bugün başka bir doktora gittim nst ye girdim bu doktor da gerek görmedi.Kafam allak bullak oldu kendi doktoruma görünmeme bir hafta var başka şehirdeyim o zamana kadar idare ederiz sağlıkla kalırız inşallah size de çok geçmiş olsun zamanında gelir bebişler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…