- 30 Ocak 2011
- 1.529
- 448
- 323
Geçen sene samimi olduğum bir kız vardı. Aynı yatakta yatmisligim var. Çok yakın olduk ben yoldaş dost bildim ama çok yakın olduğum için çok iyi tanıdım Bazen birini çok iyi tanımak iyi değil. Menfaatci laf taşıyan biri...Ben derdim anlattığım şeyleri üçüncü kişilerden duyuyordum. Hep ben çağırıyordum ama o evine hiç çağırmiyordu . Ev arkadaşlarını bana hep kötüledi aramızi açtı sonra o onlarla iyi ben kötü oldum. Bana gorucu gelen adamı tavlamaya çalıştı . Hesap ödenecek hep kenarı çekildi. Benden alacagi 1 tl hesabını yaptı Güle güle lafını sokar. Hep kendini över . Ben zamanla kendimi uzaklaştırdım uzaklastim .Ama o ortam insanı ..Ayyy o kız çok tatlı çok sıcak kanlı onu seviyoruz vs. Çünkü tribünlere çok güzel oynuyor.. Arkasından konuştuğu insanlara hep canım cicim ama bu yüzünü ben çok iyi biliyorum.Birisi ondan olumlu bahsederken sinir oluyirum bir şey de diyemiyorum. Susuyorum.Birini kötülemek yakısmaz ama dilerim ki gerçek yüzünü herkes görsün. Yoksa bu kadar ben mı gördüm çok yakın olduğum için her şeyi