ciğerini bildiğim(olumsuz )insanın popüler olmasi

İrtibatınızı kesmişsiniz, size zarar da veremez artık; boş verin kimle ne yapıyor ediyor, kim onun için ne diyor takılmayın bu kadar. Onun için " Çok sıcakkanlı onu seviyoruz" demelerine bile siniriniz bozulacak kadar kin gütmeniz normal değil. Siz anlaşamamış olabilirsiniz ama demek ki diğer arkadaşlarıyla bir sorunu yok ki seviyorlar, olabilir yani. Size yaptıkları sizi üzmüş, kırmış olabilir elbette ama bu kadar takılıp kalmayın, kendinizi yıpratırsınız.
Kin gitmiyorum ama çok işine geldiği gibi davranıyor. Sahte bir şeyleri görmek insanı garip hissettiriyor. Her şey yalan göstermelik olmuş.

Benim isterimde boyle bi tip vardi. 25 kisiydik 24unu tavladi:) ben basta elektrik alamadim. Yalan konustugu gozunden, bilgiclik yapip kendini ovmesi yuzunden anlasiliyodu. Diger arkadaslar aman cok tatli her konuda bilgisi var masallah filan diyodu hep. Cok laf yalansiz olmaz dedim gectim. Yaa niye samimi davranmiyosun cok uzuluyor dediler, kimyam uymuyo dedim gectim.. iki ay kadar gecti, 24 kisi birbirine dustu:)) ona gitmis dedikodu yapmis, oburune gitmis dedikodu yaptiginin dedikodusunu yapmis.. herkes birbirine bi surat. Neyse oturulup konusulunca hersey ortaya cikti, barisildi falan. Sonuc; keske senin gibi yapip uzak dursaydik dediler bana:)

Emin ol sustukca yucelirsin su durumda..
Bi sey söylersen kiskanc,fesat durumuna da dusme ihtimali var.. En iyisi uzak durmak ve kendi cevrenle takılmak..

emin ol başkalarıyla da senin kadar samimi oldukça onlar da onun nasıl insan olduğunu görür. yeri gelince sana yaptığını birine bi iki cümle altyazı şeklinde anlat geç. uzak dur o şahıstan da. dedikodudan nefret ederim şahsen

Back
X