Ben de bir ikiz annesi ve çalışan bir kadın olarak (vardiyalı) olarak anlatayım.Şimdi okullar açıldı izinlerimi haftaiçi kullanıyorum çünkü mesailerim gece 11 de bitiyor.Bu sebeple hiçi izin kullanıp çocuklar okula gittikten sonra temizlik ,yemek ,ortalığı sil süpür yapıyorum çoğu zaman derin temizlik olmuyor fakat ortalık temiz olsun,banyo ,mutfak temiz olsun diyorum.Bir kedim de var onun da işleri ...Çocuklar okuldan gelince yemek ,ders ,oyun süreci sistematik ..Maalesef mükemmel olamam ,olsam ölüm kalkar çünkü evim dubleks 4+2 kim gelirse misafirliğe işin ucundan tutuyorlar sağolsun :) Ben pratik ve planlı düşünerek temizlik yapıyorum .Misafir gelicekmiş gibi bir düşünceye kapılıp her yeri temizleyebiliyoruım ozaman kolay oluyor ve çok hızlı hareket ediyorum bu da benim yöntemim :) Sana tavsiyem yerde kırıntı bırakma evin bereketi olmaz. Eşim de yardım etmez ama arada çamaşır astırırım o bile işimi kolaylaştırıyor.Yakında para biriktirirsem robot süpürge ve buharlı paspas almayı düşünüyorum işlerim daha da kolaylaşır o zaman.Pratik şeylerle hayatımızı kolaylaştırabiliriz.