Çiğli eğitim ve araştırma hastanesinde detaylı ultrason yapılıyor mu?

ergunn

Herşey Dua'yla
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
85
29
88
27
Merhaba arkadaşlar,

21. Haftanın içerisindeyiz bebeğimle. Detaylı ultrason zamanımız geldi. Özel hastaneler çok yüksek rakamlar istiyor. İzmir’de ikamet ediyorum. Çiğli eğitim ve araştırma hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı, farklı bir hastanede kontrollerime gidiyordum çiğlideki doktorlar iyi diyorlar gidenler memnun mu doktor ismi verebilir misiniz ??

çiğliyi bilmiyorum ama tepecik kadın doğum yapıyor diye biliyorum ama sıra çok oluyormuş en az 15 gün önceden randevu almak gerekiyormuş. Ben çok araştırdım dediğin gibi özel hastaneler çok pahalı. alsancakta özel bir görüntüleme merkezinde yaptırdım ben 150 tlye çok ilgilendiler. istersen adını verebilirim.

Evet m
Evet bana da tepecik demişlerdi ama bakanlık kaldırmış artık yapmıyorlarmış başka yapan yer aradım devlette bulamadım. Keşke dün yazmış olsaydınız. 210 TL ye Ege üniversitesinde yaptırdım dün. Ve çok da ayrıntılı incelemedi 15 dk sürmüştür en fazla. Üstün körü baktı . Durumumuz müsait olsa tekrar yaptırırdım

üzüldüm. ama bebeğiniz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…