'Cihatçı kızlardan biri öldü, diğeri kayıp'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Avusturya’nın başkenti Viyana’daki evlerini, Irak-Şam İslam Devleti’ne (IŞİD) katılmak için terk ederek dünyanın gündemine oturan iki kızdan birinin öldüğü iddia edildi.
Sitene Ekle

Avusturya İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Alexander Marakovits, dün The Salzburger Times’a yaptığı açıklamada, Şamra Kesinovic (16) ve Sabina Selimovic (15) adlı iki kızdan birinin çoktan ölmüş olduğuna dair duyum aldıklarını söyledi.

Marakovits, kızlardan hangisinin ölmüş olabileceğini belirtmezken, iddia henüz araştırıldığı için Avusturya hükümeti resmi bir açıklama yapmadı. Yugoslavya’daki içsavaştan kaçan Bosnalı mülteci ailelerin kızları olan Kesinovic ve Selimovic geçtiğimiz Nisan ayında Türkiye üzerinden Suriye’ye geçerek IŞİD’e katıldılar. Ailelerine “Suriye’ye gidiyoruz. Cennette buluşuruz” notunu bırakan iki cihatçı kız Interpol tarafından aranıyordu. Avusturya’dan IŞİD’e katılanların sayısının 130’a ulaştığı tahmin ediliyor. milliyet

ne bekliyorlardı, el üstünde tutulacaklarınımı, ölseler iyi kimbilir daha önce başlarına neler geldi, resmi ekleyemedim çok güzel kızlardı

Tam ergen yaştalarmış kandırılmaları kolay olmuş

şu faceden nefret ediyorum

Ben bu kızların durumunu merakla takip ediyorum. Yazık olmuş, bari hayatta kalan kurtulabilse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…