• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciida'nın Çeyiz Köşesi :)

Merhaba arkadaşlar :) burayı o kadar ziyaret ediyorumki hep özenirdim çeyizlerimi alıp eklemeyi çok istedim ve sonunda çok şükür çeyizlerim...

son güncelleme 30.12.2013 :)) ama bu mesaj sadece 150 tane resim aldı :KK43:( diğer sayfalardada çeyizlerim var..

Canim bilmiyorum evli misin ama Noble Life Estilo CKB takimin'dan memnun musun ? Ben misafir takimi olarak düsünebilirim, daha arastirma asamasindayim. Etrafimda da kullanan yok bu markayi ... :KK76:
Uzun zaman olmus topigi açali, insaAllah mesajimi görürsün... :KK17::KK14:

Canim bilmiyorum evli misin ama Noble Life Estilo CKB takimin'dan memnun musun ? Ben misafir takimi olarak düsünebilirim, daha arastirma asamasindayim. Etrafimda da kullanan yok bu markayi ... :KK76:
Uzun zaman olmus topigi açali, insaAllah mesajimi görürsün... :KK17::KK14:

merhaba :) ben evlendim 6 ay olcak nerdeyse ama inanırmısın çkb takımımı kıyıpta kullanmadım daha :) ama bende çok beğenerek aldım henüz almadıysan kullandığım zaman yorum yazarım sana :)

merhaba :) ben evlendim 6 ay olcak nerdeyse ama inanırmısın çkb takımımı kıyıpta kullanmadım daha :) ama bende çok beğenerek aldım henüz almadıysan kullandığım zaman yorum yazarım sana :)

Inaniyorum vallah :)
Bende aldim ... Cok guzel ve zarif. Ancak küçük tatli çatal ve kasiklari biraz hafif buldum... o biraz beni üzdü ama olsun. Annem zaten ayridan tatli catal kasik biçak almisti Narin markasindan :D
Güle güle kullan, ve Allah mutlulugunuzu daim etsin canim :KK60:

Inaniyorum vallah :)
Bende aldim ... Cok guzel ve zarif. Ancak küçük tatli çatal ve kasiklari biraz hafif buldum... o biraz beni üzdü ama olsun. Annem zaten ayridan tatli catal kasik biçak almisti Narin markasindan :D
Güle güle kullan, ve Allah mutlulugunuzu daim etsin canim :KK60:

alıp bide kullandınmı masallahhh: ))))) bende kullanıcam inşallah yakın bi zamanda :D

Back
X