Çıkamıyorum bu cendereden..

oORitaOo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
88
1
0
İstanbul
Selamlar...kızlar lisede okurken benden bir yaş ufak bir arkadaşım bana hep aşıkmış.Ben bunu okuldan ayrıldığımda öğrendim.Fakat başka ilişkilerim oldu.Onunla hep arkadaştık.Zamanla yakınlaştık.en sonunda teklifini kabul ettim fakat iki hafta dayanabildim.Çünkü tipim değildi ve ırk farkı ilişkimizi imkansızlaştırdı..Duygusal olarak öyle tutkulu bir aşık ki her kız böyle birini ister.O bir kürt alevi. Benim ailem ise onlara çok karşı.Annem o çocuk iin terörist kılıklı diyor... Babamın haberi bile yok...Şimdi tekrar çıkmaya başladık.Oşehir dışında okumaya başladı.Ama sorun etmiyoruz.Çocuğun kalbi dediğim gibi çok temiz.Tam sevdiğini sahiplenen kadın hakları açısındanda bilinçli okuyan bir genç.Ama dediğim gibi ırk farkı ve onun idealleri engel.Tip meselesine gelince belki benim tipim deil ama... gülüşü sesi beni etkiliyor. çocuğa umut verir gibi ikincci kez denedim fakat evlilik fln diyor.Ben Onunla evlenmek istemiyorum.Düşünüyorum onun bana dokunması öpmesi...istemiyorum...Msn de konuştuktan sonra o kadar romantik kouşmanın ardından ben ne yapıoyorum diyorum...Sanki içimde bir ruh var ona aşık diğeri ise onu istemiyor...Çıkamıyorum bu cendereden lütfen yardım edin lütfen....

ona ırk demeyelim de mezhep farkı diyelim.O kısma hiç girmeyeceğim,senin tercihin.Ama anladığım kadarıyla sevmiyorsun,istemiyorsun.E o zaman niye devam etmekte ısrarcısın ki? Sana değer veriyor olması hoşuna gidiyor belli de çocuğun yerine kendini koy,eminim onun yerinde olmak istemezdin.

sana davranışları hoşuna gidiyor sanırım egonu tatmin ediyor. bunu kaybetmek istemiyorsun. madem sevmediğini biliyorsun uzatma bence fazla. ailende istemiyormuş zaten.

Mezhep ayrımıyla ilgili yorum yapmak bize düşmez , herkesin bakış açısı farklı saygı duymak lazım.
Ancak her ne konu ile ilgili olursa olsun, ailelerin evliliklerine şiddetle karşı çıktığı çiftler evlendiklerinde de bir şekilde mutlu olamıyorlar.
Etrafımdan tanık olduğum kadarıyla bu böyle. 'Ailelerle evlenmiyoruz ya' diye düşünmek her zaman doğru sonuç vermiyor. bunun doğru olması için ailelerden tamamen uzak bir yaşam sürülmesi gerekli oluyor. ama kimse doğup büyüdüğü ailesinden vazgeçmek istemez ve vazgeçmemelidir de bence.

Ciddi düşünmediğiniz açık
Bitirin ilişkinizi
En azından çocuğun üniversitedeki kısmetlerine mani olmayın

onun yerine kendini koy,sen birini sevsen ama o sana ciddi bakmasa..sevilmek güzel şey sende bundan hoşlanıyorsun,kim olsa hoşlanır... ama karşılıksızsa,arkadaşını üzmeden ayrılman sanırım senin için en uygunu...

sağolun gerçekten. Bunu onunla yüz yüze konuşup kırmamak için çabalayacağım.Sevmesine seviyorum bunlarıona da defalarca anlattım. Onun ısrarı ile bu ilişkiyi yaşıyoruz zaten. Deneyelim sen hiç bana şans vermiyorsun diyor ve ben ona baaşkasına ilgi duyduğun an bunu cekinmeden banasöyle dedim. yani gözlemliyorum. onun kaderini engellemek asla istemem. Onun sevgisi bana huzur veriyor.Sanırım eskilerin dediği gibi sevdiğinle değil seni sevenle mutlu olursun.... bunu onunla konuşucam.Sağolun içimi rahatlattınız. Ama sakın beni yalnış anlamayın onun aşkıyla egomu şişirmiyorum dediğim gibi huzur veriyor bana... kendisi bile bunu biliyor... Zamanında benim sevdiklerimde bulamadığım huzur var onda... ama sadece o kadar...

canım aile onaylamadığı zman hersey senın ıcın dadha zor olur..anneler sezer dıe dusunuyorum...hadı yarın bıgun ewlendın daha bugun tıpını begenmıoken ewlenınce aynı yataga gırıceksın her hLINIZI gorceksınız brbrnzn..bunalıma gırersın annen de ben demıstım derse...yapma canım bence sonuçta çok asık olduğunu da zannetmıyorum

ayrılamadım yapamadım olmadı kalbini kırdım bir gece ve o eni günlerce aramadı sormadı. onu nasıl sevdiğimi anladım.kahroldum resmen.Ve karşıma cıktı buluştuk gezdik tozduk onu sevdiğimi anladım gözlerimi alamadım gözlerinden.Aşık oldum galiba.Onsuz bir dakika ile zor gelmeye başladı bu bana tanrının lutfu sanırım cektiğim acı dindi... Öyleki ilk öpücüğü yaşadım bana dokunmasını istemezken hemde....Ve cok mutluyum seviyorum onu çok sveiyorum....Umarım ailem ayırmaz bizi...kültür farkımız çok...dini ayrımımız var...Ama elimden geldiğince direneceğim...Artık ona aşığım tanrım çok sevindim cıktım şu cendereden.Darısı benim yaşadığımı yaşayanların başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…