Selamlar...kızlar lisede okurken benden bir yaş ufak bir arkadaşım bana hep aşıkmış.Ben bunu okuldan ayrıldığımda öğrendim.Fakat başka ilişkilerim oldu.Onunla hep arkadaştık.Zamanla yakınlaştık.en sonunda teklifini kabul ettim fakat iki hafta dayanabildim.Çünkü tipim değildi ve ırk farkı ilişkimizi imkansızlaştırdı..Duygusal olarak öyle tutkulu bir aşık ki her kız böyle birini ister.O bir kürt alevi. Benim ailem ise onlara çok karşı.Annem o çocuk iin terörist kılıklı diyor... Babamın haberi bile yok...Şimdi tekrar çıkmaya başladık.Oşehir dışında okumaya başladı.Ama sorun etmiyoruz.Çocuğun kalbi dediğim gibi çok temiz.Tam sevdiğini sahiplenen kadın hakları açısındanda bilinçli okuyan bir genç.Ama dediğim gibi ırk farkı ve onun idealleri engel.Tip meselesine gelince belki benim tipim deil ama... gülüşü sesi beni etkiliyor. çocuğa umut verir gibi ikincci kez denedim fakat evlilik fln diyor.Ben Onunla evlenmek istemiyorum.Düşünüyorum onun bana dokunması öpmesi...istemiyorum...Msn de konuştuktan sonra o kadar romantik kouşmanın ardından ben ne yapıoyorum diyorum...Sanki içimde bir ruh var ona aşık diğeri ise onu istemiyor...Çıkamıyorum bu cendereden lütfen yardım edin lütfen....