Çıkamıyorum Yardım Edin

Uzgunuye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
167
289
103
29
4 yıllık bir ilişkim 5'e girmesine de 2 3 ay kaldı. Yarıyıl tatilinde eski sevgilimle kavga ettik. Sıradan restleşmeler bir daha yazarsam adam değilim filan dedi restleştik. Ama biz geçmişte hep yaşadık bunu yani çok kere ayrıldık barıştık. Ve çoğunda da barışmak için o geldi. İlişki için çok emek verdi.. Neyse konuyu dağtmayayım yarıyıl tatilindeki kavgada benim ona git dememe çok içerlemiş. Ve söylediğine göre kafasında bitirmiş. Gerçekten de ne kadar kötü olursak olalım her mesajıma cevap veren kişi mesajlarıma bile cevap vermiyordu çok üzgünüm diyordu. Üzgünüm dediği için ben tamam dedim barışalım sen ayrıldın ama ben ayrılmadım filan diyordum ama ona göre ayrılmışız bense hala sevgikiyim. Biz böyleyken söylediğine göre bana inat oldun diye instagramdan yazan bir kıza cevap vermiş. Whatsappttan konuşmuşlar kız buna yakışıklı demiş önce bu ona sende güzelsin demiş biraz konuşmuşlar. Sonra dediğine göre buluşmuşlar ve beni anlatmış kıza ilişkim 1 2 gün önce bitti filan diye. Sonra kıza engelle beni demiş kendide engellemiş zaten. Ben yarıyıl tatili dönüşü bu konuşmayı yakaladım çıldırdım tabi. Şimdi diyor ki gerçekten kıza bakmadım bile biriyle konuşmaya ihtiyacım vardı o yazdı bende konuşması için biraz niyetimi farklı göstermek zorunda kaldım hata yaptım ama kıza o gözle bakmadım affet diyor. İnanmak istiyorum ama gururuma yediremiyorum. Napsam bilmiyorum çünkü çok güzel bi ilişkimiz vardı bizim birbirimizin üzerine titrerdik. Yani işinden dolayı sürekli telefonunu karıştırırdım bir sürü kişiyle konuşuyor diye hiç böyle bir şeye rast gelmemiştim dünyam başıma yıkıldı resmen. Özür dilerim biraz uzun oldu ama çaresizim fena halde napsam bir türlü çıkamıyorum bu halden

Benide engelle dedigini gördün mü ? Eger öyleyse sıkılıncak bi durum yok erkek işte işi fazla ilerletmiş tabi bulusmaya ne gerek varmış ki bilemedim

Yazdiklarini anlamak icin hemen hemen belirli yerleri 2 3 kere okudum ole anladim.

Ama sanirim bu cocuk senden snra bir kizla flortlesmeye yakin yazismalar yapmis.

Yok sana inat kizla konusmus falan cocuk cocuk seyleri bunlar.

Ve sanirim kizda aradigini bulamadi yada kiz buna yol verdi hareketlerinle vs . Ve son soledigim cok yuksek ihtimal.

Sevgiliniz sanirim daha ortaokul lise zamani ergenligini yasiyor.
Sen bence kendine guzel bir yol ciz. Bu adamida hayatindan cikar gitsin.

Güven tek kullanımlıktır. Güven bitmiş bu iş olmaz yol yakınken bitir.

Sürekli kavga edip ayrıldığınızı yazmışsınız. Kavganın da bir adabı varken üsluplar bozulmuş. Canınızı yakmak için yaldır yaldır 2 günde hemen başka kıza yazılmış...
Nasıl çok güzel bir ilişki olabiliyor bu çok merak ediyorum.

4 yıl sürdüğü için ortada bir emek var ve siz bundan vazgeçemiyorsunuz. Belki de alışkanlık. Ama ben ortada ne güzel bir ilişki ne de karşılıklı saygı görebildim.
Kendinize varsa saygınız yolverin gitsin. Bu adam güvenilecek birine hiç benzemiyor. Onda da belli ki bir şeyler kopmuş ki bu seferki kavgada yazmamış size. Şimdi sadece o mesajlardan dolayı affet beni diyor.

Her kavga ettiğinizde acaba başka kızlarla yine konuşacak mı diye düşünüp tasalanırım, hep kafamdaki acabalarla yaşarım benim için sorun değil diyorsanız barışın.

Sürekli ayrılıp barışılan, kavgalı gürültülü, restleşmeli bir ilişki güzel ilişki değildir. Güzel ilişki kavramınızı gözden geçirin.

Genel ilişki dinamiginizi bilemem ama ilişki bir kere bitmeli bence. Ayrılıp barışmak ilişkideki güveni yeterince sarsacak bir seyken sizde üçüncü şahıslar girmiş olaya bir de. Sonraki tartışmanızda yine teselliyi birinde aramayacagini düşünüyorsanız affedin. Ve bu hikayede kıza da büyük haksızlık edilmiş insanları sadece bize olan hareketleriyle degil başkalarıyla olan ilişkileriyle de tanırız bunu da göz önünde bulundurun

Başkasıyla mutlu olacağını hissetse sana dönmezdi bakmış olmamış iyi bari demiş döneyim hemen nasıl içine sindirmişse mesajlarına cevap vermediği dönem kızla konuştuğu dönem mi?

Senin okuduğun kısımlarda ne yazıyor? Önemli olan bu bence.

Bazen insan harbiden üzüldüğünde yalnız kaldığında konuşacak birini arıyor buna hak veriyorum ama bu keşke internetten bi kız olmasaydı..

Hepinize fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar biraz daha mantıklı düşünüyorum şuan sağolun

Hepinize fikirleriniz için teşekkür ediyorum kızlar daha mantıklı düşünüyorum şu an

Kızda aradığını bulsaydı , şu an seninle iletişimde olmazdı.
5sene ne yahu , evlenmeyi unutmuşsunuz resmen.
Sıkılmıştır ,gayette doğal sıkılması.

Bence ayrılır ayrılmaz birini bulduna göre pekde ilişkinizin güzel bi tarafı yok.Birbirinize titrer tarafı olsada en azından onun senin üZerine titrer tarafı yok.Bence sen bu çocuktan vazgeç.-Her kavgada bölemi yapacak.İnsanların biraz sindirme zamanı olur yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…