4 yıllık bir ilişkim 5'e girmesine de 2 3 ay kaldı. Yarıyıl tatilinde eski sevgilimle kavga ettik. Sıradan restleşmeler bir daha yazarsam adam değilim filan dedi restleştik. Ama biz geçmişte hep yaşadık bunu yani çok kere ayrıldık barıştık. Ve çoğunda da barışmak için o geldi. İlişki için çok emek verdi.. Neyse konuyu dağtmayayım yarıyıl tatilindeki kavgada benim ona git dememe çok içerlemiş. Ve söylediğine göre kafasında bitirmiş. Gerçekten de ne kadar kötü olursak olalım her mesajıma cevap veren kişi mesajlarıma bile cevap vermiyordu çok üzgünüm diyordu. Üzgünüm dediği için ben tamam dedim barışalım sen ayrıldın ama ben ayrılmadım filan diyordum ama ona göre ayrılmışız bense hala sevgikiyim. Biz böyleyken söylediğine göre bana inat oldun diye instagramdan yazan bir kıza cevap vermiş. Whatsappttan konuşmuşlar kız buna yakışıklı demiş önce bu ona sende güzelsin demiş biraz konuşmuşlar. Sonra dediğine göre buluşmuşlar ve beni anlatmış kıza ilişkim 1 2 gün önce bitti filan diye. Sonra kıza engelle beni demiş kendide engellemiş zaten. Ben yarıyıl tatili dönüşü bu konuşmayı yakaladım çıldırdım tabi. Şimdi diyor ki gerçekten kıza bakmadım bile biriyle konuşmaya ihtiyacım vardı o yazdı bende konuşması için biraz niyetimi farklı göstermek zorunda kaldım hata yaptım ama kıza o gözle bakmadım affet diyor. İnanmak istiyorum ama gururuma yediremiyorum. Napsam bilmiyorum çünkü çok güzel bi ilişkimiz vardı bizim birbirimizin üzerine titrerdik. Yani işinden dolayı sürekli telefonunu karıştırırdım bir sürü kişiyle konuşuyor diye hiç böyle bir şeye rast gelmemiştim dünyam başıma yıkıldı resmen. Özür dilerim biraz uzun oldu ama çaresizim fena halde napsam bir türlü çıkamıyorum bu halden
Bence ayrılır ayrılmaz birini bulduna göre pekde ilişkinizin güzel bi tarafı yok.Birbirinize titrer tarafı olsada en azından onun senin üZerine titrer tarafı yok.Bence sen bu çocuktan vazgeç.-Her kavgada bölemi yapacak.İnsanların biraz sindirme zamanı olur yahu.4 yıllık bir ilişkim 5'e girmesine de 2 3 ay kaldı. Yarıyıl tatilinde eski sevgilimle kavga ettik. Sıradan restleşmeler bir daha yazarsam adam değilim filan dedi restleştik. Ama biz geçmişte hep yaşadık bunu yani çok kere ayrıldık barıştık. Ve çoğunda da barışmak için o geldi. İlişki için çok emek verdi.. Neyse konuyu dağtmayayım yarıyıl tatilindeki kavgada benim ona git dememe çok içerlemiş. Ve söylediğine göre kafasında bitirmiş. Gerçekten de ne kadar kötü olursak olalım her mesajıma cevap veren kişi mesajlarıma bile cevap vermiyordu çok üzgünüm diyordu. Üzgünüm dediği için ben tamam dedim barışalım sen ayrıldın ama ben ayrılmadım filan diyordum ama ona göre ayrılmışız bense hala sevgikiyim. Biz böyleyken söylediğine göre bana inat oldun diye instagramdan yazan bir kıza cevap vermiş. Whatsappttan konuşmuşlar kız buna yakışıklı demiş önce bu ona sende güzelsin demiş biraz konuşmuşlar. Sonra dediğine göre buluşmuşlar ve beni anlatmış kıza ilişkim 1 2 gün önce bitti filan diye. Sonra kıza engelle beni demiş kendide engellemiş zaten. Ben yarıyıl tatili dönüşü bu konuşmayı yakaladım çıldırdım tabi. Şimdi diyor ki gerçekten kıza bakmadım bile biriyle konuşmaya ihtiyacım vardı o yazdı bende konuşması için biraz niyetimi farklı göstermek zorunda kaldım hata yaptım ama kıza o gözle bakmadım affet diyor. İnanmak istiyorum ama gururuma yediremiyorum. Napsam bilmiyorum çünkü çok güzel bi ilişkimiz vardı bizim birbirimizin üzerine titrerdik. Yani işinden dolayı sürekli telefonunu karıştırırdım bir sürü kişiyle konuşuyor diye hiç böyle bir şeye rast gelmemiştim dünyam başıma yıkıldı resmen. Özür dilerim biraz uzun oldu ama çaresizim fena halde napsam bir türlü çıkamıyorum bu halden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?