Çıkar dolu arkadaşlık.....

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
946
198
35
arkadaşlar sizin arkadaş grubunuza dahil olduktan sonra yani sizi basamak gibi kullanıp yeni arkadaşlar edinince eski ilgisini göstermeyen arkadaşınıza nasıl davranırdınız...
ben açık açık söylemeyi düşünüyorumda normalde çok yumuşak yüzlüyümdür yani insanları kırmamak için alttan alırım sürekli ama tak ettimi canıma birden söyleyiveririm herşeyi..
bu yaşadığım şeyde üzüyor.kendimi aptal yerine koyulmuş hissediyorum.önceleri benim 4-5 kişilik arkadaş ortamıma girerken ayy bilmiyorum anlaşırmıyım sen varsın diye geliyorum diyen kız şimdi ortama alışınca benden uzaklaştı düşünün.ben yine aynıyım tabi ama farkındayım davranışların.hatta diğer arkadaşalrımda sevmezlerdi bu arkadaşımı.patavatsız soğuk derlerdi.Bende kötü düşünmesinler diye hayır derdim sürekli iyi yanlarını anlatırdım.şimdi bildiğiniz nankörlük yaşıyorum yani ve umursamaz bazı davranışları beni gerçekten üzüyor.

sevgili matemm yok sayman o kişiye vereceğin en büyük ceza olur! sağlıklı biri değil anlaşılan çünkü bir vefa ve saygı zemini yok bu arkadaşın anladığım kadarıyla böyle birine sözle karşılık vermen yerine sakinliğini koruyup kendinden emin hayatına devam etmen. seni aptal yerine koyduğu konusuna gelince sen bu durumu çok ciddiye aldığın takdirde evet öyle düşünecek lütfen soğukkanlılığını koru ve sen kendine bak zaten diğer grup arkadaşlarında en kısa zamanda durumu anlayacaklardır yani kalıcı değil o kişi emin ol

Anlattığınız kadariyla " anlayışlı, güler yüzlü, arkadaşlarım murlu olsun çoğu şeyi yaparım az biraz da iyi niyetli saf " bi insansınız.. Kötü niyetli insanlar için bu yönler hep kullanılır. Bahsettiğiniz kişi de iyi niuetinizi kullanmaya çalışmış..

Bu tür insanlar çok fazla tutunamazlar çevrede.. Merak etmeyin arkadaşlarınız da onun gerçek yüzünü görüp mesafeyi koymaya başlayacaklardır..

öff bıktım böylelerinden ben olsam arkadaşlarıma anlatırdım olan biteni, yaptığı nankörlüğü. yalnız kalsın da görsün gününü

Ben söylimm.16yillik dostlugu il dısında okumama ragmen 30dk ilcede okuyup arkadaslarina beni tercih ettiginde sildim..bir anda selami kestim.sormadida neden noldu diye.simdi iyi ki diyorum arkamdan cirkinlesmeye döndürdu durumu.bırak bir pislik eksik olsun

Ben olsaydım arkadaşlarımin da onun o yüzünü görmesini sağlar, topluca ayni tavri takinir;onun gruptan dışlanmasını sağlardım
Sap gibi kalsın bi başına.arkadasligin bitsin
Emin ol utanmadan sana yeniden sıvışacaktır yüzsüz

Çevremde öyle arkadaşlarım yok.Hissettiğim an akrep gibi sokarım.Hem onu ortama sokacağım,iyi yanlarını anlatacağım,o da havalanıp at koşturacak etrafta.Yok öyle bir dünya.İyi niyetimin karşılığı verilecek.

verdiğim gibi alırım giriş lisansını
o kadar :))))))))))))))))))))))))))

Maalesef böyle insanlar var.
Araya mesafe koymanda fayda var,eğer yapabilirsen arkadaşlığını da yavaş yavaş bitirirsin.
Bir müddet hırslanıp kuyunu kazmaya,arkandan konuşmaya,laf sokmaya falan çalışacaktır.
Sen hanımefendiliğini bozmayıp karşılık vermezsen emin ol herkes kimin ne olduğunu anlar.
Eğer birazcık utanması da varsa,yoluna bakacaktır.
Üzme kendini lütfen.

Sevgili matemm. Umarim yanlis anlamazsin. Ama sana cok acik ne dusundugumu yazicam. Bence senin insanlara iyi davranma nedenin onulari kirmaktan ziyade, senin hakkinda iyi dusunmelerini istemen, sevilmek istemen. Bircok insan da zaten boyledir. Kendin icin yaptigin icin bunlari, karsilik goremeyince uzulmen normal. Eyer gercekten bunlari karsindakiler icin yapsaydin zaten karsilik beklemezdin, insanlarin baska arkadaslik bulmasina, hayatlarini daha da iyilestirmelerine sevinirdin. Bence insanlarin sana yaptigi nankorluk diye dusundugun seylere uzulecegine, senin kendine olan sevgin saygin sana naparsan yeter bunlari arastir dusun. Cunku senin onemli biri olman baskalarinin sana onem vermesinden ziyade senin kendine onem vermen, senin kendine saygi duyman ve senin kendini sevmen onemlidir bunu unutma.

AMA TABI BU O ARKADASININ KARAKTERSIZ OLMADIGI ANLAMINA GELMEZ. (BEN OLSAM BITIRIRDIM) Ama sen once zaten kendini sevsen ve bu sana yeterli olsa boyle insanlarla arkadaslik yapmamis olurdun zaten diye dusunuyorum. Yada yapmis olsan da ve bunlari sana yapsa boyle uzulmezdin diye dusunuyorum. Bu konuda buyumen gerektigini dusunuyorum sonucta ilerde evleniceksin ve daha ne iliskiler kurup yurutmek zorunda kalicaksin.

nacizane fikirlerim, umarim kirmamisimdir seni.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…