Çıkar yol bulamıyorum boşanmak üzereyiz:(

sadakattt

keskin sirke küpüne zarar
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
419
2
46
Konya
Uzun zamandır nasıl kafamı toparlayıpta buraya böyle bir konu açayım diye düşündüm durdum açsam mı açmasammı :((
Artık işin içinden çıkamıyorum ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım biz 2.5 yıllık evliyiz
Eşimle her evlilikte olabilecek tartışmalarımız vardı zaten ,ailevi problemlerimizde her evde yaşanılan şeyler her ne kadar kayınpederimle olan problemlerimiz aşamıycağımız bir duruma gelse de bu boşanmam için bir gerekçe olamazdı önemli olan eşimle benim aramın nasıl olduğuydu...
Gel gelelim eşimle aramın nasıl olduğuna. Evlendiğimizden bu yana yazmakta biraz çekiniyorum ama bana yardımcı olmanızı çok istediğim için açıkça yazmam kendimi ifade etmem lazım
Özel hayatımız çok sağlıksız çok üzülerek yazıyorum ama isteksiz olan benim evliliği ayakta tutan şey de bu cinsel hayat
İki kez Jinekoloğa gittim libidoyla alakalı, libidonuz düşüktür deyip üzülerek çıkıp geldim evime
bir iki büyüğümle konuşmak istedim onlarda yardımcı olamadı
Her seferinde eşimi reddetmekten kahroluyorum artık eşim böyle olamayacağını söyledi devam edemeyecğimizi söyledi
Onu mutlu edemediğim için çok gerginim mutsuzum huzursuzumm dolayısıylada en ufak sorunları bile halledemiyoruz artık ufacık sorunlar koskoca olup içinden çıkamıyoruz
Eşime hak veriyorum ama elimden hiçbişey gelmiyor
Yarın yine dr.a gidiyim diyorum biliyorum oda psikolojiktir libidon düşüktür deyip hiç umursamadan gönderiverecek
Eşim mutsuz olduğunu ucunda ölüm yok ya tek boşanacak olan biz değiliz ya dedi bugün, ne yapacağımı bilemiyorum Nasıl üstesinden gelirim nasıll :14: :14: :14:

Uzun zamandır nasıl kafamı toparlayıpta buraya böyle bir konu açayım diye düşündüm durdum açsam mı açmasammı :((
Artık işin içinden çıkamıyorum ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım biz 2.5 yıllık evliyiz
Eşimle her evlilikte olabilecek tartışmalarımız vardı zaten ,ailevi problemlerimizde her evde yaşanılan şeyler her ne kadar kayınpederimle olan problemlerimiz aşamıycağımız bir duruma gelse de bu boşanmam için bir gerekçe olamazdı önemli olan eşimle benim aramın nasıl olduğuydu...
Gel gelelim eşimle aramın nasıl olduğuna. Evlendiğimizden bu yana yazmakta biraz çekiniyorum ama bana yardımcı olmanızı çok istediğim için açıkça yazmam kendimi ifade etmem lazım
Özel hayatımız çok sağlıksız çok üzülerek yazıyorum ama isteksiz olan benim evliliği ayakta tutan şey de bu cinsel hayat
İki kez Jinekoloğa gittim libidoyla alakalı, libidonuz düşüktür deyip üzülerek çıkıp geldim evime
Her seferinde eşimi reddetmekten kahroluyorum artık eşim böyle olamayacağını söyledi devam edemeyecğimizi söyledi
Onu mutlu edemediğim için çok gerginim mutsuzum huzursuzumm dolayısıylada en ufak sorunları bile halledemiyoruz artık ufacık sorunlar koskoca olup içinden çıkamıyoruz
Yarın yine dr.a gidiyim diyorum biliyorum oda psikolojiktir libidon düşüktür deyip hiç umursamadan gönderiverecek
Eşim mutsuz olduğunu ucunda ölüm yok ya tek boşanacak olan biz değiliz ya dedi bugün, ne yapacağımı bilemiyorum Nasıl üstesinden gelirim nasıll :14: :14: :14:

Jinekolog yerine psikoloğa gitseniz.
Belki de bilinçaltına attığınız farklı bir sıkıntıdan dolayı libidonuz düşüktür.

Bencede bir piskolağa gidin.. ama benim anlamadığım eşiniz size yardımcı olup bu sorunun üstesinden gelmek yerine neden boşanmak istiyor bu uzun süredir devam eden bi durum mu?? kafamı boşanalım ucunda ölüm yok demesi karıştırdı neden bukadar soğukkanlı..:ssz:

tamam katılıyorum evlilik tecinsel hayat çok önemli
çiftleri biirbirine yaklaştırıyor, bağları güçlendiriyor vss...
libidonuzun düşük olduğunu söylediklerini yazmışsınız da bunun çaresi, tedavisi yokmuymuş peki, yapılabilcek bişeyler mutlaka vardır
anladığım kadarıyla eşinizi seviyorsunuz ama sizde takıntı olmuş cinsellik , işin uzmanı bir dr. a görünmenizde yarar var ama eşinizin de desteğinin gerekli olduğunu düşünüyorum hemen boşanmayı düşünmeyin tek sorununuz cinsellikse tabi

cinsellik evlilikte önemlidir özellikle de erkekler için ama eşinin bu kadar kolay senden vazgeçmesine anlam veremedim.beraber doktora psikiyatriste gidin ne yapılabilir net bilmiyorum ama eşin sana daha çok destek olmalı.
umarım bir an önce bu sıkıntını çözersiin canım:31:

Bence de psikoloğa gitmeyi deneyin.Bir de eşinizle isteginizin neden olmadığı hakkında konustunuz mu? Eşiniz ne diyor ? Belki eşiniz sizin hoşunuza gitmesi için yeterince cabalamıyor olabilir. Bence beraber aşılması gereken bir sorun bu.Bazen benim de uzun süreli böyle dönemlerim oluyor ama hiç tekbasıma doktora gideyim vs diye düşümedim.Sonucta cinnsellik tek taraflı birsey değil eger ortada bir sağlık sorunu yoksa.

Bence de jinekolog yerine psikoloğa gitmelisin.

Toplumumuzda gençkızlar,büyük çoğunlukla cinsellikleri bastırılarak yetiştiriliyorlar.
Ayrıca cinselliği ayıp ve pis olarak gösteren aileler var.Belki bilerek değil ama bilinçaltına o şekilde yerleştiriliyor.
Anne baba öpüşmez,temasta bulunmaz,filmlerde,dizilerde yakın sahneler geçilir,dışarıda yakın olan çiftler ayıplanır,cinsellik yaşayanlara ahlaksız denir vs...

Eşin için birşey diyemiyorum.Seviyordur,sevmiyordur bilemem ama cinsellik olmadan sağlıklı bir evlilik olmaz.
Yalnız boşansan da boşanmasan da mutlaka psikoloğa gitmeni öneririm.Kendi mutluluğun için bunu yapmalısın.

aslında büyük bir çoğunluğun içerisindesin ama genelde eşler dışarıda duyulmadığı sürece evin içinde bu durumu tölere edebiliyor yada kendilerindede istek olmadığından işlerine geliyor......

Jinekolog seni nasıl libidon düşük deyip postalamış onuda anlamadım tavsiye edebileceği bir çok takviye varken?

ama sen pkologla konuşsan daha çözümcül yaklaşabilir belki depresyon kaynaklı isteksizlik felan varsa çözebilir...

Son düzenleme:
böyle bir olay erkeğin başına gelse kadın boşanmayı düşünmez ama erkekler çok vefasız ...çok zor bir durum...bu tür konuları okudukça evlilikten erkeklerden midem bulanıyor...inşallah sorunun çözülür...

Evlenmeden önce de isteksiz miydin, yani sevgilinken veya bir başka erkek hayatındayken?
Belki sorun sende değil libidonu yükseltemeyen erkektedir.
Bunu hiç düşündün mü?

doktor neden size libidonun düşük dedikten sonra tedavi yöntemlerini yada önerilerini belirtmedi,yol göstermedi...
birkaç bitkisel çözümü var libidoyu yükseltmek için; günde iki çay kaşığı keten tohumu yağı için,cinsel ilişkiden 1-2 saat önce muz yiyin,bitter çikolata tüketin,bal yiyin,yemeklerinize taze zzencefil ilave edin ve ilişkiden önce taze zencefili koklayın....

eşinizin davranışı,söylemi kırıcı ve insan üzerinde baskı uygulayıcı...inşallah en kısa zamanda eşinizin aklı başına gelir ve kırıcılığının farkına varır.. Allah yardımcınız olsun,inşallah çözüm yolunu göstersin..

Moralini bozma arkadaşım erkekler ne yazıkki bizim gibi düşünmüyorlar,bizim gibi hissetmiyorlar,benimde evliliğim bitti bende konu farklı ama erkek yine erkek
zor zamanlarımızda yanımızda olmuyorlar,sevgi emek işi biz sonuna kadar veriyoruz ama onlar daha emeğin ne olduğunu bilmiyorlar.
Sen diğer arkadaşların yazdığı gibi psikoloğa hatta aile terapisine gidin.Umarım senin için sonuç güzel olur..

Durumunuzu okuduktan sonra internetten libido düşüklügü için çarelere bakarken bu yazıya rastladım acaba tedavi yöntemlerını araştırmadan dr ilgilenmedii vss.. diyipte kesip attınız mı ölümden başka herşeye çare vardır önce siz isteyin inanın..

Libido Düşüklüğü Nedenleri

Erkeklerde düşük libidonun ve cinsel isteksizliğin tedavisindetestosteronlar zenginleştirilir. Testosteron tedavisi testosteron seviyesiniarttırır, ki bu da cinsel isteği yeniden oluşturur. Bu tedavin bunun dışındaosteropozun ( kemik erimesinin) önlenmesi ve kemik iliğinin güçlendirilmesigibi başka avantajlar da vardır.

Ayrıca bundan başka kas kuvvetininarttırılması ve kalp hastalıkları riskinin düşürülmesinden bahsedilmelidir.Fakat bu tedavi uygun görüldüğü tajdirde ve sadece üroloji uzmanıtarafından uygulanır , çünkü bir çok risk ve tehlike içerebilmektedir.Riskler arasında, testosteronun prostat kanserinin artışınıhızlandırabileceği gelmektedir. Yani testosteron prostat kanserine nedenolmaz, aksine artış hızını yükseltebilir.

Libido genellikle cinsel isteksizlik anlamında kullanılan psikolojik bir terimdir. Stres, çok çalışma ve aşırı kafein libidoyla ilgili herhangi bir problemin oluşmasına meydan verebilir; özellikle yorgunluk normal cinsel ilişkilerde etkili bir bariyerdir. Adet döneminin ritmi de önemli bir etkendir; dönemin ortasında, ovülasyondan hemen önce ve yine âdet döneminden önce kaim endometriumun baskısı seksüel aktiviteyi destekler ve kadınlar kendilerini daha istekli hissederler.

Kadın Libidosunu Artırma Yolları ve Düşüklüğünün Nedenleri

Her sabah biraz suyun içine damlatılarak içilen 20 damla hayıt tentürü hem üreme sistemini destekler, hem de afrodizyak etkisi yaratır.

Eğer problem bitkinlik ve fazla çalışmaysa, eşit miktarlarda ahududu yaprağı, biberiye, aslankuyruğu ve gotu kola içeren çayı günde üç defaya kadar içmek bütün vücut sistemini güçlendirerek destekleyecektir.

Libido düşüklüğüne ne iyi gelir, nasıl arttırılır? Erkeklerde libido düşüklüğüne çözüm

Birçok erkek, performanslarıyla ilgili şüpheleri yüzünden ereksiyonu ve orgazmı engeller. Problem iktidarsızlığın en yaygın nedeni olan ağrılı basur gibi daha somut bir rahatsızlık da olabilir.

Ginseng, catuaba ve Hint ginsengi (günde 600 mg’a kadar, kapsül şeklinde) uygun destekleyici bitkilerdir.

Alternatif olarak, düzenli damiana çayı içebilirsiniz; sistemi düzenlemek için her fincanın içine bir karanfil ekleyin.

Masaj da destekleyici bir tedavidir; bir veya iki damla sandalağacı, yasemin veya gül yağını bir tatlı kaşığı badem yağına ekleyerek seksten önce karşılıklı masaj yapın. Aynı yağları banyo suyuna veya oda kokusuna da ekleyebilirsiniz

Doktor sadece teşhis koyup gönderdi de,
peki siz hiç mi araştırmadınız?
Bitkisel çözümler bulabilirdiniz diye düşünüyorum.

Bunu sormak ne kadar dogru bilemiyorum ama,
bu durum eşinizden kaynaklanıyor olabilir mi?
Yani birliktelik sırasındaki davranışları vs vs....

Çünkü libido düşüklüğü zaman zaman bayan erkek herkeste yaşanan,
genelde strese baglı geçici bir durum...
Sizinki çok uzun sürmüş...

Son düzenleme:
Açıkcası ben şu açıdan bakıyorum olaya; karşımdaki insan isteksiz olsa; beni istemediğini düşünürüm. Yani erkekler biraz daha düz mantıklıdır, bence aklında bu olabilir. Haliyle o da boşanmak ister. Empati kurarak yazıyorum bunları. Belki bu bağlamda bişeyler yaparsınız. Şansınız bol olsun.

tamam bu sorun olabilir ama sırf bu yüzdende boşanılmazki, hiçmi sevmemiş kocan seni
saygısızlık bu

Beni sevdiğini söylemişti ama artık yorulduğunu ve bu konunun evliliğimiz için önemli olduğunu söylüyor hep
O da belki elinde değil ama kızıyor bana sanki elimden gelen var da ben yapmıyormuşum gibi inanın çok denedim isteğim olmadığı halde istiyormuşum gibi davranıp acı çektiğimi gördüm
Çok özür dileyerek söylüyorum ilişki sırasında çok acı hissediyorum ağrılı oluyor ama istekli olduğum nadir de olsa oluyor du o zaman ağrı da acı da olmuyordu :(

Jinekolog yerine psikoloğa gitseniz.
Belki de bilinçaltına attığınız farklı bir sıkıntıdan dolayı libidonuz düşüktür.

Bir kaç kez eşime psikoloğa gitmek istediğimi söyledim eşim gülerek ''ohh ben sabahtan akşama kadar köpek gibi çalışıyım hanımefendi parayı psikologlara versin'' deyince üzüldüm gitmedimm,gitmek istemedim
hani şaka yapıyor belki ama razı olmadığını gördüm

eşiniz yapıcı olmak yerıne yıkıcı davranmış bu sorunu tek başına değil beraber aşmalısınız,bunu esinizle konusun, belkı psıkolojınız ıyı değil eşinize kırgınlıklarınız var bu yuzden onu ıstemıyorsunuz yada eşiniz sizi yeterınce ilişkiye hazırlamıyor,dıger arkadasların da dedıgı gıbı eşinizle beraber psikologa gıtmelısınız.
bildiğim kadarıyla libido artırıcı ılaclar kremler var ayrıca ada çayı civam perçemi çayları ıcmenızı onerırım.bu konuyu bır takıntı halıne getırmeyın zamana bırakın ama eşiniz destek olmalı...

Bir kaç kez eşime psikoloğa gitmek istediğimi söyledim eşim gülerek ''ohh ben sabahtan akşama kadar köpek gibi çalışıyım hanımefendi parayı psikologlara versin'' deyince üzüldüm gitmedimm,gitmek istemedim
hani şaka yapıyor belki ama razı olmadığını gördüm
şimdi anladım neden eşinizi istemedıgınızı tarza bak:19:
önce kadının ruhunu okşamayı bilsin bu erkekler sonra bedenlerını okşasınlar!!!

Bencede bir piskolağa gidin.. ama benim anlamadığım eşiniz size yardımcı olup bu sorunun üstesinden gelmek yerine neden boşanmak istiyor bu uzun süredir devam eden bi durum mu?? kafamı boşanalım ucunda ölüm yok demesi karıştırdı neden bukadar soğukkanlı..:ssz:

Önce yorumlarınız için teşekkür ederim;bu 2.5 sene içerisinde yardımcı olmaya çalıştı hatta başlarda bunun aşılamayacak bir problem olmadığını söyledi beni sevdiğini bu durumun geçici olduğunu çok söyledi ama baktıkki bu durum hala devam ediyor mutsuz olduğunu söylemeye başladı
başta böyle düşündüğünü söylediğimde ise o zaman beni üzmemek için, belki geçer diye öyle söylemiş :14:
Bu kadar soğukkanlı söylemesi.. en çok canımı acıtanda bu oldu zaten :14:

Back
X