- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi noclearmind
-
3 ay oldu burda işe başlayalı daha 10 gün önce laf söyleye söyleye direte direte sigortamı yaptırabildim.
Nasıl ispat edicem onu bilmiyorum ne yapmam gerekiyorihbar et kesinlikle.
Bence git sor. Eğer öyle bir şey varsa sende kendine iş ararsın o süreçte. Haaa eğer kovsunda, bende siz beni kovmuyorsunuz ben istifa ediyorum diye iyice hararetlenip laf sokmak istiyorum diyorsanız ayrıKızlar günaydın,
Bir hekimin yanında asistanlık yapıyorum. Sadece ben ve o başka bir pozisyon yok ki olmasınada gerek yok küçük bir muayenehane.
Çok çok mutluyum diyemem ama amacım para kazanmak, kendisiyle pek anlaşamıyoruz malum doktor egosu var, bende pek alttan alamıyorum cevabımı veriyorum.
Dün bir telefon geldi, internette ki iş ilanı için aramış kız bağladım kendisine hemen, bildiğimi anlasın diye iş ilanı için arıyolar dedim, fakat bana hala bir açıklama yapmadı. Çıkartıyor mu napıyor anlamıyorum ki büyük ihtimal kapının önüne koyacak. Zaten bu ara biraz fazla harariyetliyiz çekişmeler var aramızda.
İzlemem gereken yol nedir, sorsam mı yoksa saf ayağına mı yatsam ? İşten çıkartılmam umrumda değil bu tarz işler zaten dolu her yerde tek sorunum aptal yerine koymaya çalışması.
Nasıl ispat edicem onu bilmiyorum ne yapmam gerekiyor
Bende bir klinikte calismistim kapidan hasta girmedigi gunlerde sana yardimci alicam ilan verdim gelenlerle ilgilenirsin dedi saf degilim tabiki anlamistim gelenlere bile bile cw konusunda doktorun dusunceleribistekleri konusunda cok yardimci oldum keske o gun cantami alip ciksaymisim diyorum tabi yas kucuktu o zamanlarKızlar günaydın,
Bir hekimin yanında asistanlık yapıyorum. Sadece ben ve o başka bir pozisyon yok ki olmasınada gerek yok küçük bir muayenehane.
Çok çok mutluyum diyemem ama amacım para kazanmak, kendisiyle pek anlaşamıyoruz malum doktor egosu var, bende pek alttan alamıyorum cevabımı veriyorum.
Dün bir telefon geldi, internette ki iş ilanı için aramış kız bağladım kendisine hemen, bildiğimi anlasın diye iş ilanı için arıyolar dedim, fakat bana hala bir açıklama yapmadı. Çıkartıyor mu napıyor anlamıyorum ki büyük ihtimal kapının önüne koyacak. Zaten bu ara biraz fazla harariyetliyiz çekişmeler var aramızda.
İzlemem gereken yol nedir, sorsam mı yoksa saf ayağına mı yatsam ? İşten çıkartılmam umrumda değil bu tarz işler zaten dolu her yerde tek sorunum aptal yerine koymaya çalışması.
işe bak çileklim doktor da ondan haber vermiyordur
pat diye bırakır diye :)
aslında doğru olan sizin dediğiniz gibi 15 gün önceden söylemesi gerekir
Vallahi güldüm :) Sinir bozucu bi durum ama bir o kadar da komik :) Bakalım bugün nolacak bugünü değerlendiricem ondan sonrasına bakıcam:)Bende bir klinikte calismistim kapidan hasta girmedigi gunlerde sana yardimci alicam ilan verdim gelenlerle ilgilenirsin dedi saf degilim tabiki anlamistim gelenlere bile bile cw konusunda doktorun dusunceleribistekleri konusunda cok yardimci oldum keske o gun cantami alip ciksaymisim diyorum tabi yas kucuktu o zamanlar
Bence kendisiyle konusun eger boyle bir niyeti varsa direk cıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?