Çıkartılıyor muyum?

2 kuruş para verip bir sigorta yapıyolar onunda biz peşinden koşmak zorunda kalıyoruz. Bunlar yaşandığı için iyice demoralize olmuş hissediyorum kendimi.

Bence git sor. Eğer öyle bir şey varsa sende kendine iş ararsın o süreçte. Haaa eğer kovsunda, bende siz beni kovmuyorsunuz ben istifa ediyorum diye iyice hararetlenip laf sokmak istiyorum diyorsanız ayrı

Bende bir klinikte calismistim kapidan hasta girmedigi gunlerde sana yardimci alicam ilan verdim gelenlerle ilgilenirsin dedi saf degilim tabiki anlamistim gelenlere bile bile cw konusunda doktorun dusunceleribistekleri konusunda cok yardimci oldum keske o gun cantami alip ciksaymisim diyorum tabi yas kucuktu o zamanlar

Bence kendisiyle konusun eger boyle bir niyeti varsa direk cıkın

Doktorun yaptığı etik değil ama, elamanı ile ağız dalaşına gireceğine " biz anlaşamıyoruz kendinize başka iş bulun" diyebilirdi . Eh böyle yapan birini de ortada bırakmak ayıp olmasa gerek :)

işe bak çileklim doktor da ondan haber vermiyordur
pat diye bırakır diye :)

aslında doğru olan sizin dediğiniz gibi 15 gün önceden söylemesi gerekir

Vallahi güldüm :) Sinir bozucu bi durum ama bir o kadar da komik :) Bakalım bugün nolacak bugünü değerlendiricem ondan sonrasına bakıcam:)

Bence açık acık sorun. Hem eleman arıyor hem de konuşmuyor terbiyesizlik bu da. Asistqn bulunca yarın gelme demesi de var. 15 günlük ihbar parani öder gelme der. (Benim başıma geldi) siz de bilirsiniz yolunuzu ona göre çizersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…