Var kazağı ama üşüyorKıyafet alsanız?
6 kilo şuanTuvalet eğitimi var mı? Kazağını giydirip çıkartın, iki dolaşsın tekrar alın içeri. Tuvalet eğitimi yoksa zaten alışsın diye sık sık çıkarmanız gerekecek. Hem bebek daha, baktınız patileri çok üşüyor alın kucağınıza azıcık ısıtın. Ben bizim şeytana boyunluk da giydiriyorum çıkartırken, patiler üşüyünce de sallamaya başlıyor alıyorum kucağıma hemen. 10 kilo bizimki, sizinki daha taş çatlasın 4-5 kilodur.
Kızlar bronşit oldu 15 gün önce
Ölecekti
O yğzden korkuyorum ama böylede acıyorum
Karma ve kist aşılatı yapıldıGeçmiş olsun,
Kalan son 2 aşısı hangileri? Çıkartın ama 10-15 dakika süreyle çıkartın, üstüne mont giydirebilirsiniz böylece üşümez, henüz aşıları tamamlanmadığından dikkat etmeniz gereken şey başka hayvanların dışkılarıyla temasından kaçınmak olmalı, malum hem çok meraklı oluyorlar, hem de içgüdüsel olarak koklama ihtiyacı duyuyorlar, aşıları bitmediği için virüs kapma riski var, dikkat edersiniz.
Onları çocuk gibi düşünün, her gün düzenli olarak gezmek hava almak istiyorlar, Pekinezim var, günde 3 defa hem hava alması hem de tuvalet ihtiyacını gidermesi için dışarıya çıkarıyorum, buna rağmen camdan bakıp iç geçirir, hele de sokakta oynayan köpekleri görürse.Karma ve kist aşılatı yapıldı
Ve bir kist ve bşr alısı daga var dedı veterıner
Aslunda dün aşı günüydü ama salı goturmek zorunda kaldık suan
Evde doladıyor ama sureklı camdan bakıp kusmus gıbı hareketlerı var
Biraz rahatsız ve istirat etmek zorunda oldugum bir haftaOnları çocuk gibi düşünün, her gün düzenli olarak gezmek hava almak istiyorlar, Pekinezim var, günde 3 defa hem hava alması hem de tuvalet ihtiyacını gidermesi için dışarıya çıkarıyorum, buna rağmen camdan bakıp iç geçirir, hele de sokakta oynayan köpekleri görürse.
Dışarı çıkartın ama dediğim gibi hayvan dışkıları ve mikrop kapabileceği şeylerden uzak tutmak kaydıyla çıkartın, onu dışında evde birlikte oynayın top atıp getirme, saklambaç oynamayı severler, sizin köpeğiniz de oyun sever bir ırk, canı sıkılıyor olabilir, dışarı çıkmadığı zamanlar oyunla oyalayabilirsiniz.
Çok geçmiş olsun, oyuncakları var mı bilmiyorum ama özellikle taşıyabilecekleri boyuttaki peluş oyuncakları, ağızlarına alınca cıyklayan şeyleri seviyorlar, biz oyuncak sepeti yaptık içinde topundan peluş oyuncağa bir sürü şey var, çok canı sıkılırsa kimsede de o anda oynayacak enerji yoksa onlarla oynuyor :)))Biraz rahatsız ve istirat etmek zorunda oldugum bir hafta
Aksam top oynadık beraber
Yorulsun uyur unutır bıraz yarın dusarı cıkarırız dedık ve bugunde sakır sakır yağmur basladı
Bende gıydırıp balkonda oynattım bıraz acıldı gıbı :)
Evet topu ve küçük peluş köpekleri varÇok geçmiş olsun, oyuncakları var mı bilmiyorum ama özellikle taşıyabilecekleri boyuttaki peluş oyuncakları, ağızlarına alınca cıyklayan şeyleri seviyorlar, biz oyuncak sepeti yaptık içinde topundan peluş oyuncağa bir sürü şey var, çok canı sıkılırsa kimsede de o anda oynayacak enerji yoksa onlarla oynuyor :)))
Düşünün ki kemirmeyi seviyor diye diş kaşıyıcı bile alıp koyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?