çikilota kisti olup adetinde gecikmeler ve düzensiz adet olanlar

erika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
127
5
96
İstanbul
merhabalar çikilota kistim var adetlerim gecikmeli oluyordu söktürücü kullanmadan adet olamıyordum sonra kullandığım bazı kürler oldu 3 4 ay düzene girdi bende sevindim fakat şimdi yine gecikme oldu çikilota kistinin adet düzensizliği yaptığını pek görmedim kızlar çikilota kisti olupta adeti düzensiz ve gecikmeli olanlar varsa lütfen paylaşsın

Canım çikolata kistinin belirtisi adet gecikmesidir zaten..Ben adet gecikmesi ve uzun süren kanama ile dra gittiğimde bana çikolata kisti teşhisi koymuştu

Canım çikolata kistinin belirtisi adet gecikmesidir zaten..Ben adet gecikmesi ve uzun süren kanama ile dra gittiğimde bana çikolata kisti teşhisi koymuştu

ya ne bilim canım ya doktora sordum ç.kisti adet gecikmesi yapmaz dedi bide burda ç.kisti olupta gecikme yaşayan yok gibi yani inşallah kistle alakalıdır gecikmelerim hormon tahlili yaptırıcam korkuyorum kötü bişey çıkar diye hani erken menopoz falan korktuğum içinde yaptıramıyorum adet olduğum zaman normal adet oluyorum uzun kanama falan olmuyo sadece gecikmelerim oluyo inşallah hormonlarla alakalı değildir kistten bi korkum yok bi ağrı sancı falanda yapmıyo bana tek korkum hormonlarımın kötü çıkması ve bebk sahibi olamamak cevap verdiğin için saol canım bebeğin varmı senin

Back
X