• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkış kapısı gösterin bana lütfen

smrtk

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
34
0
6
Aksaray
Şimdi bundan 4 ay kadar önce x diyelim benden hoşlanıyordu ben tanımıyordum bile onu sallamıyordum hiç. Ve bundan 15 gün kadar öncede bir sevgilim oldu onu seviyordum, kıyamıyordum kavga ettik çok ağır şeyler söyledi ve şimdi x'i gördüm mü heyecanlanıyorum, sürekli onu görmek istiyorum filan bir kaç gün önce sevgilim mesaj attı her zaman yaptığı gibi barışmaya çalıştı ve ben ne yapacağımı blmiyorum barışsam onu aldatıyor gibi olucak barışmasam üzülecek kıyamıyorum. Ne yapmaya çalıştığımı anlamadım birisini yedekte mi tutmaya çalışıyorum acaba?

Şimdi bundan 4 ay kadar önce x diyelim benden hoşlanıyordu ben tanımıyordum bile onu sallamıyordum hiç. Ve bundan 15 gün kadar öncede bir sevgilim oldu onu seviyordum, kıyamıyordum kavga ettik çok ağır şeyler söyledi ve şimdi x'i gördüm mü heyecanlanıyorum, sürekli onu görmek istiyorum filan bir kaç gün önce sevgilim mesaj attı her zaman yaptığı gibi barışmaya çalıştı ve ben ne yapacağımı blmiyorum barışsam onu aldatıyor gibi olucak barışmasam üzülecek kıyamıyorum. Ne yapmaya çalıştığımı anlamadım birisini yedekte mi tutmaya çalışıyorum acaba?

çok sıkıntılı bir dönemdesin inşallah doğruyu bulur ve mutlu olursun bence x kişi dediğini kaybetme görünce heycanlandığın kişi doğru olan kişidir

Sevgilinle ayrildiysan eger bitirdiyseniz sakin geri donme bi iliski de ayrilik lafi gectiyse ve yasandiysa donmiceksin ona bi daha geri onune bak sen x e git yani

Sen ne yaptığını ne istediğini bilmiyosun bence 4,5 aylık ilişkindeki insan mı üzülecek :19: Sen sevmiyosun ki bikere... Baksana başkasından hoşlanma pozisyonlarına geçmişsin çoktan.. Kaldıki üzülecek diyede biriyle beraber olunmaz. Şıp sevdi gibi geldin üzgünüm bana:20:

Bence x'in sizden hoşlandığını bilmeniz sevgilinizi daha çabuk silmenizi sağladı. İkisi arasında bir seçim yapacak olan sizsiniz. Hangisi sizin için doğru kişi?

Bence senin önceleri 'takmadığın' kişi, şimdi sevgilin sana ağır sözler söyledi diye önemli olmuş gözünde.
Sırf sevgiline kıyamıyorsun diye barışacaksan hiç barışma.
Karşısındakinin duygularıyla oynamak herşeyden kötü.

Sevgilinle barışıp daha sonra başkasından hoşlandığın için ona eskisinden daha az ilgi göstermeye başlarsan onu daha çok üzmüş olursun. Eğer sevgiline beslediğin hisler yeterli değilse, başkasından hoşlanıyorsan bitir bu işi. Bir kere üzülsün ilerde daha kötü olmaması için. Hem kendine olan saygını da kaybetmemiş olursun. Çünkü birinden hoşlanırken başka biriyle devam etmek çok büyük bir iç karmaşası.

Sen ne yaptığını ne istediğini bilmiyosun bence 4,5 aylık ilişkindeki insan mı üzülecek :19: Sen sevmiyosun ki bikere... Baksana başkasından hoşlanma pozisyonlarına geçmişsin çoktan.. Kaldıki üzülecek diyede biriyle beraber olunmaz. Şıp sevdi gibi geldin üzgünüm bana:20:

anlamamışsın olayı sevgilim olalı 15 gün filan oluyor sevdiğimi idda etmiyorum zaten ne yapmalıyım hiç bi fikrim yok onu soruyorum

Back
X