Çıkış yolu bulamıyorum.

registereduser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
3
0
36
Balıkesir
Başta herşey çok normaldi bi sevgilim vardı. annem biliyodu ama sonra çok yalan söylüyo diye falan filan ayrılmamızı istedi karşı çıkmaya başladı. bizde annemle aramız bozulmasın diye ayrılmış gibi yaptık. bi süre sonra ben gerçekten ayrılmak istedim sürekli söylüyorum ama peşimi bırakmıyo tehdit ediyo bir türlü kurtulamıyorum zorla çıkıyorum anlayacağınız. evimizi biliyo telefonlarımızı biliyo annemi tanıyo en çok korktugum şey adımı çıkarması yalan yanlış şeyler anlatması ne yapıcam bilmiyorum lütfen fikir verin bana artık dayanamıyorum

gerçekten onun senin adını çıkarmasına korkacağın bir durum yoksa sende hiç korkma havlayan köpek ısırmaz şikayetçi olacağım de savcılığa gidicem de hatta git ama bu durumu annenle paylaş sayar söver ama yine sana gerçek anlamda yardımcı olacak tek kişi annendir

durumunuzu anneniz biliyormuş,,annenize ayrılmak istediğinizi ama tehditleri yüzünden görüşmek zorunda kaldığınızı açık yüreklilikle anlatın.anneniz yardımcı olacaktır..

buna benzer bir sorun ben geçen sene yaşadım biri taktı kafayı peşimi bırakmıyo her akşam işten çıkıyorum eve gidene kadar takip etmeler rahatsız etmeler yolumu kesmeler mesajlar aramalar tehdit etmeler falan. ne yapsamda baş edemedim. bende düşündüm senin gibi elalem duyarsa rezil olurum diye.

ama sonra düşündüm asıl saklarsam ve ilerde daha kötüsü olursa o zaman rezil olurum ve kendimi kimseye ifade edemem.

sonra o kişiye beni rahat bırakmasını aksi halde kendisinden şikayetçi olacağımı anlattım blöf sandı. sonra bende gittim karakola şikayet ettim.

karakoldan bana gönderdiği mesajları aldılar ifademe eklediler 2 tane şahit istediler verdim şahitleride. ve o gün peşime sivil polis taktılar gelirse direkt alınacaktı çünkü. en sonunda çalıştığı işyerinden yaka paça alındı karakola.

tabi baştan bütün suçlamaları reddetti ama sonra delilleri görünce pişmanım falan demeye başladı. benden özür diledi falan. sonra o konu kapandı. eşimle tanıştığımda onada anlatmıştım bu olayı.

iyiki anlatmışım ve iyiki o şahsı karakola şikayet etmişim düğün günümde eve mahkeme kağıdı gelmiş. tabi o karışıklıkta bana verilmedi balayından döndüğümde verdiler. eşimde yanımdaydı.

olayı bildiği için hiç kızmadı. mahkeme günü geldiğinde istersem benimle gelebileceğini söyledi. ben istemedim çünkü çok sinirli zaten şikayetimi geri alacaktım ben sadece şahitlerle gittim.

hakime evlendiğimi ve eşimin bu kişiyle bidaha muhattap olmamı istemediğini bu yüzden şikayetimi geri almak istediğimi söyledim. sonra bu olayı bütün ilçe duydu. gazetelere çıktık.

ama herkes benim haklı olduğumu anladı ve herkes yanımda oldu şuan o kişi sokağa çıkamıyor.

Bence sende kendinden eminsen şikayet et haklıyken haksız duruma düşme ileride karşına çıktığında kendini savunma şansın olsun.

Son düzenleme:

sakın kuru gürültüye pabuç bırakma...cesur ol....

Senin korkman gereken durum şahısın kendisi ailen değil. Ona korktuğunu belli edersen bunu sonuna kadar kullanır sakın bunu yapma aranızda özel durum olsun veya olmasın ailene anlat bu durumu rahatsız etmeye devam ediyor ise hala şikayette bulun.

Unutmayın aile ve çevre korkusu yüzünden böyle rahatlar bu rahatlığı vermeyin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…