çıkma teklifi?

lalli

Miray'ın annesi :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
1.549
456
363
Merhaba kızlar uzun zamandan beri konuştuğum biri var, birbirimizi seviyoruz ama teklif etmediği için bana ona sevgilim diyemiyorum o da teklif etme işlerini çocukça buluyor. Size sevgiliniz sevgili olma teklifi etti mi yoksa akışına mı bıraktınız?Ona sorsak sevgiliyiz şimdi ama yıldönümlerimizi ne zaman olcak :S Aklım çok karışık kızlar huzursuzluk çıkartıyorum hep,ağlamaktan gözlerim şişti Bu arada bu benim ilk sevgilim olacak yardımlarınıza ihtiyacım var :/

canm neden aplıyosn anlamadm. çıkma teklifi nedemek:) ilkokul çocuğu gibi benmle çıkarmısın demesinimi bekliyosn. sevgiliymişinz işte ona göre de sana görede. benmle çıkarmısın cümlesi ilşkinizi basite bile indirger aslında. ayrıca ilk tanıştığnz günü kutlamayı düşünme zamanla ne günler çıkıyo. söz nişan düğün doğmgünleri vs vs... ilk sevgili oldğnz günü kutlayamayacğn için ağlamana gerek yok.. bende sevdiğimle nisan ayında tanıştık tam olarak hangi gündü hatırlamıyoruz ama ne farkeder. takma kafnı bunları.

Belkide şımarıklık yapıyorum ama o hayatına giren kızlara hiç teklif etmemiş belkide onları kıskanarak özel olmak istiyorum :) benimle çıkmak lafı değilde özel sözlerle güzel bi başlangıç olabilir düşünüyordum ama çevremdekilerlede konuştum kimse benim istediğim gibi teklif almamış sanırım tecrübesiz olduğum için bunlar oluyor :) Neyse çok üstüne gitmicem artık akışını bırakcam birbirimizi üzdüğümüzle kalır mesajın için çok teşekkürler:)

canım bazı şeyler açık açık konuşuluyorsa, birlikteyseniz, seviyorsanız, teklifin ne önemi var ki? zaten teklif de aslında adı üstünde ilk olarak bir yerlere gitmek için yapılır, siz zaten birlikte vakit geçriiroyrsanız tamam demektir bence :) takma kafana..

çıkma teklifi çocukça geldi bana ama benim ilişkimde nasıl başladık diye sorarsan. bir kaç defa çıkmıstık dışarı zaten, yine çıktığımızın bir akşamı oturuyorduk bir yerde elimi tuttu, elllerimiz 2 yıl geçse de yıllar geçse de böyle el ele olsun ister misin diye bir cümle kurmuştu. gayet romantik gelmişti bana
ama ne olursa olsun zaten seni sevgilisi olarak görüyorsa üzülmene değmez. mutlu olcağınız günleri düşün keyfin yerine gelsin azcık :) sevgiler..

Son düzenleme:

bu başlık çok iyi geldi sadece güzel sözlerle bi başlangıç istiyordum bizimde özel günümüz olsun diye ama akışına bırakcam yorumun için teşekkür ederim :)

işte tekliften kastım bu, pazar günü görüşcez belki o da böyle bi sürpriz yapar ama üstüne gitmemeye karar verdim fazla boğmayım evet o öyle görüyor ilerisi içinde güzel cümleler kuruyor işte ben tutturdum teklife onu düşünerek onuda kendimide mutsuz yapıyorum Yorumlarınız çok iyi geldi sevgililerinizle çok mutlu olun inşallahh kızlar sağolun

bi çıkma teklifi için boşuna kasılıp da birbirinize nasıl davranacğınızı şaşırmanıza gerek yok bence.ben de nişanlımdan böyle açıkça bi teklif almamıştım.sadece beni sevdiğini söyledi,ben de onu sevdiğimi söylediğim an sevgili olduk işte

çıkma teklifini falan bırak konuşup karar verin ilişki yaşayıp yaşamayacağınıza artık eskide kaldı çıkma teklifi işleri

amin hayatım aminn siz de çok mutlu olun inşallah

"Yıldönümü ne zaman olacak" gibi matematik hesapları ve ağlamaktan gözleriniz şişmesi dışında sizi çok iyi anlıyorum ve "kesinlikle" haklısınız...

"Çıkma teklifi eskide kaldı" mantığı erkek kökenlidir, erkeklerin "işine gelir" ve erkekler bu lafın kaymağını bol bol yerler... Nasıl mı? Gözlerine kestirdikleri bir kızla yakınlaşıyorlar, kız da kendisine karşı boş değilse gezip tozuyorlar, kıza "manalı" mesajlar çekiyor, güzel vakit geçiriyorlar, dışarıdan baksanız sevgililer ama meselenin adı konmadığı için erkek tarafı rahat, zaman zaman ilgisiz tavırlara bürünebiliyor... Bu nedenle etrafta "Şimdi biz neyiz? Ne arkadaş ne sevgiliyiz, ne şimdi bu?" diye aklı karışan bir sürü genç kız var... Kızcağızlar hesap da soramıyorlar "Ne iş!" diye... Nasıl olsa adı konmuş bir ilişki yok, ne sıfatla hesap soracaksın?

Evet, "Benimle çıkar mısın" cümlesi çok komik... Fakat aranızdaki ilişkinin özel olduğuna daha doğrusu geleceği birlikte planlayacağınıza dair net emareler olmalı... Sizin istediğiniz "çıkma teklifi" değil, aranızdaki samimiyetin özel ve eşsiz olduğunu duymak... Buna da hakkınız var elbette... Zaten erkek arkadaşınız da bunları söylüyormuş... O halde sizin için yolunda gitmeyen bir şey yok şimdilik...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…