canm neden aplıyosn anlamadm. çıkma teklifi nedemek:) ilkokul çocuğu gibi benmle çıkarmısın demesinimi bekliyosn. sevgiliymişinz işte ona göre de sana görede. benmle çıkarmısın cümlesi ilşkinizi basite bile indirger aslında. ayrıca ilk tanıştığnz günü kutlamayı düşünme zamanla ne günler çıkıyo. söz nişan düğün doğmgünleri vs vs... ilk sevgili oldğnz günü kutlayamayacğn için ağlamana gerek yok.. bende sevdiğimle nisan ayında tanıştık tam olarak hangi gündü hatırlamıyoruz ama ne farkeder. takma kafnı bunları.
canım bazı şeyler açık açık konuşuluyorsa, birlikteyseniz, seviyorsanız, teklifin ne önemi var ki? zaten teklif de aslında adı üstünde ilk olarak bir yerlere gitmek için yapılır, siz zaten birlikte vakit geçriiroyrsanız tamam demektir bence :) takma kafana..
çıkma teklifi çocukça geldi banaama benim ilişkimde nasıl başladık diye sorarsan. bir kaç defa çıkmıstık dışarı zaten, yine çıktığımızın bir akşamı oturuyorduk bir yerde elimi tuttu, elllerimiz 2 yıl geçse de yıllar geçse de böyle el ele olsun ister misin diye bir cümle kurmuştu. gayet romantik gelmişti bana
ama ne olursa olsun zaten seni sevgilisi olarak görüyorsa üzülmene değmez. mutlu olcağınız günleri düşün keyfin yerine gelsin azcık :) sevgiler..
amin hayatım aminnbu başlık çok iyi geldi sadece güzel sözlerle bi başlangıç istiyordum bizimde özel günümüz olsun diye ama akışına bırakcam yorumun için teşekkür ederim :)
işte tekliften kastım bu, pazar günü görüşcez belki o da böyle bi sürpriz yapar ama üstüne gitmemeye karar verdim fazla boğmayımevet o öyle görüyor ilerisi içinde güzel cümleler kuruyor işte ben tutturdum teklife onu düşünerek onuda kendimide mutsuz yapıyorum Yorumlarınız çok iyi geldi sevgililerinizle çok mutlu olun inşallahh kızlar sağolun
Belkide şımarıklık yapıyorum ama o hayatına giren kızlara hiç teklif etmemiş belkide onları kıskanarak özel olmak istiyorum :) benimle çıkmak lafı değilde özel sözlerle güzel bi başlangıç olabilir düşünüyordum