Çıkmaz

Bakın derdim tartışmak değil söylediğim şey de bi hakaret değil. Konuya gelen yorumlar kendimi anlatamadığımı hissettiriyor çünkü herkes o kadar kesin ki bu adamın bana işkence edip beni kisitladigina. Ortada öyle bir durumun olmadığını anlatmaya calisiyorum ama biri çıkıp tekrardan asıp kesiyor. Rica ediyorum günün yorgunluğunu sinirini baska konularda atın. Ben henüz o kadar yorulmadım burda kimseyle bi tartışma içerisine girmem
Tartışma veyahut hakaret ediyorsun diye yazdığımı hatırlamıyorum
madem laf duymak ya da eleştirilmek istemiyorsun o zaman karşındaki insan hakkında kesin yargılayıcı konuşmaktan kaçın
Kaldı ki hala günün yorgunluğunu başkalarında atmayın vs vs diyerek aklınsıra laf sokma çabasındasın
pardon hangi kelimemden yorgun olduğumu,kavga çıkarmaya çalıştığımı algıladın???
Açıklarsan sevinirim :kahve:

Bu konu tam benim içilmiş. 3 gün önce yardım diye bir konu açtım. Ama tabi benimki sizden daha kötü bir durumdaydi. Tek başına dışarı çıkmamak hastane dahi olsa. Erkeklerle hiç bir şekilde diyalog kurmamak vs. Bizim bide sinirlendiğinde gözü hiç birşey görmüyordu elinde sigara söndürmeler falan. Ama dediklerine tamam dediğim de adeta mutluluktan uçuyordu. Sonra baktım neşeli umursamaz olan ben giderek bir korkaga dönüyorum evet tam olarak korkak. Kendi isteklerimden önce o ne der o ne düşünür. Ben kalmamıştı dünyamda o olmuştu adeta. Tabi benim aileside biraz cahil denecek tiplerdi. Olmayan çocuğuma kadar düşündüm eğitimini kız olursa yaşaması mümkün olan baskıları. İlişki başkası olmak değil kendi yarimlarıni başkasıyla tamamlamak diye düşünüp bitirdim. Umarım güzel bir hayat olur benim için
Sizin adınıza sevindim umarım sonrasında tekrar karşınıza çıkmaz ve hayatınızı sil baştan kurarsınız. Benzer şeylerin birini bile yaşasam ben de tereddüt etmez giderdim çünkü sevgi de çıkmaza giriyor o şekilde

Tartışma veyahut hakaret ediyorsun diye yazdığımı hatırlamıyorum
madem laf duymak ya da eleştirilmek istemiyorsun o zaman karşındaki insan hakkında kesin yargılayıcı konuşmaktan kaçın
Kaldı ki hala günün yorgunluğunu başkalarında atmayın vs vs diyerek aklınsıra laf sokma çabasındasın
pardon hangi kelimemden yorgun olduğumu,kavga çıkarmaya çalıştığımı algıladın???
Açıklarsan sevinirim :kahve:
Üzgünüm size cevap veremicem gereksiz siniriniz okurken anlaşılmayacak gibi değil. Iyi günler

Hiç mi şimdiye kadar yanlış olduğunuzu bildiğiniz halde mutlu hissettiğiniz bi şey yaşamadınız bilmiyorum ama sanırım konuyu tam manasıyla yansitamiyorum. Anlatmaya çalıştığım şey özgürlüğüm tam manasıyla kısıtlandı nefes alamıyorum beni kurtarın degil. Farklı görüşlere sahip oldugunuz aileniz gibi düşünebilirsiniz yani kötülüğünüzü asla istemeyen mutlu olmanız için elinden geleni yapan biri. Ben onun doğrularını onu üzmeden nasıl yanlış olduğunu fark ettirebilirim diye açtım konuyu

Bir kere benzetmeniz hatali. Insan ailesini secme sansina sahip degil, o nedenle oldugu gibi kabulleniyor ama sevgili veya es seciminde tercihlerimizde ozguruz.

Mutlak dogru mu var ki onlari kabul ettireceksiniz ya da sizin dogrulariniz neden daha ustun? O size kendi dogrularini kabul ettirme yoluna gitse -ki sorun olmus zaten- nasil tepki verip huzursuz oluyorsaniz, ayni durum onun icin de gecerli.

Kafalarin uyusmadigi bir iliskiyi surdurmek, uzatmalari oynamaktan farksiz. Bunu yasayip goreceksiniz.

Back
X