Cikmaz...

Trafik ihlali yapıp birinin ölümüne sebep veren kişiyle empati falan yapamam.Büyük ihtimal alkol de vardı...
Kadının takıldığı da herifin başka kadınla dans etmesi, hi ho ha...
Allah ıslah etsin diyeyim banlanmamak adına.

Merhabalar değerli hanımlar.Ben 28 yaşında 7 yıllık evli 1 çocuklu bir bayanım.Uzun süredir bu siteyi takip ederdim.Ama buraya birgun yazacağım hiç aklıma gelmezdi.Belki de bu bir iç dökus olacak benim için.Esimle severek evlendik.Cok kibar anlayışlı biridir.Onunla bir sorunumuz olduğunda hep ortak yolu bulduk.Tek çözemediğimiz konu ailelerimizdi.Ailelerimiz evlenmezi istemedi.Tek başımıza nikah kiydik.Tek başımıza evimizi dizdik.Bu bizi daha da güçlü yaptı.Hersey iyi giderken eşimin bir bayanla dans ederken videosu düştü elime.Hayatimin en berbat gunuydu.Bana çok sarhoş olduğunu hiç birsey hatırlamadığıni o kişiyi de tanimadigini söyledi.Onun öncesinde aldatmaya dair hiç bisey hissetmedim.Video yu izledikten sonra eşyalarımı toplayıp kızımla başka şehre gittim hemen.Nereye gittiğimi bile söylemedim.Bir hafta sonra buldu beni.4 ay boyunca çabaladı kendini inandırmak için.Affedemedim onu.Tum bunlarla uğraşırken bir gece bir kazaya karıştı ve tutuklandı.5 aydır cezaevinde.Onun cezaevinde olmasına o kadar çok üzülüyorum ağlıyorum.Hayatimiz alt üst oldu.Ama içim soğumuyor ona karşı.Bir yanım şefkatle dolu ona yardım etmek onu ordan çıkarmak için uğraşırken.Diger yanım o sana hataların en büyüğünü yaptı nie uğraşıyorsun diyor.Bir yanım büyük bir nefret dolu bir yanımda şefkat.Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.Tek bildiğim sırtımı dönüp gidemiyorum
Bi de ben şeyi anlamadım, rica etsem aydınlatabilir misiniz?

Bahsettiğiniz video nasıl elinize geçti, durup dururken.

Bir de eşiniz sizi başka şehirde nasıl buldu? Telefonlarına cevap vermezken?

Polis falan mı da yerinizi tespit etti? 🤔

Biraz mantık dışı geldi bazı yerler 🥀

Back