Çıkmaza giren ilişki?

blackwitch7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
434
155
33
Merhaba daha onceki konularmda bahsetmistim ama ozetliyim ben durumu..surekli hayatmda biseyler ust uste geliyo bu aralar..benim artik sabrim kalmadi lutfen birileri bi yol gostersin:( bi yil olacak bi polisle konusuyorum komsumuzun oglu kendisi..iki kez ayrildm birinde uzun sure konusmadik ciddi bi ayrilikti yani..nyse simdi sorun su biz bulusucaktik izinleri kapaliydi dun izin vermisler hemen yarin gidebilirsin demisler o da gitmis memlekete bilet almis..normalde ben diplomami almaya gidecektim yanima gelecekti o sekilde bulusacaktik..bileti aldim yarin gidiyorum diyince ben sok oldum cunku bunu konustk daha once..sonra dedim benimle bulusma planin yok hic sanirim o da ne bilim izin alir almaz bileti ayirttim dedi..bu masum gorunuyo olabilir kendisi cocuk gni surekli verdgi sozleri unutur sorumsuz davraniyo yani normalde bulusulcagi zaman erkek ayarlar dimi bizde ben cirpiniyorum surekli cok yoruldum ya yiprandm her konuda ben ikinci plamdayim..memleketine tabiki gitsin ama ilk gunu beraber gecrcektik tek sansimiz o zamandi cubku bi daha ben evden cikamamki aileme hadi ben baska bi sehre gidiyorum duyemem..surekli ayni seyler döngu yasiyoruz. Hicbisey benim istedgm gbi olmuyo basina buyruk hareket ediyo:( ya en azindan bileti almadan canim sen ayarlayabilcekmisin ben direjt memlekete gidicem fln desin yani beraber kararlastiralm:( kizlar biliyorum bu kadar olumsuz madem nie kaliyosun dixeksiniz ayriliyorum yibe barisiyoruz yani seviyorum..iyice aliskanlik oldu ayrilip barismak artik ayrilsak bile ikimizde biliyoruz dayananayip doncegimizi..ama ciddi dusubdugu bi kizi nie ikinci plana atar bi erkek ya anlam veremiyorum bu beni kiriyo..benim durumumda olan varmi ya da ayrilmalimiyim sizce..ona da su yuzden cesaretim yok komsuyuz gorcem surekli:( bu arada ben su an memlekette degilim problm orda basliyo..
Okudugunuz icin tesekkur ederim..

şu ciddi düşünme saçmalığını bi kenara bırakın kim çıkarttı bunu bilmiyorum ancak çok takıntılı gördüm sizi.
buluşmaları erkek ayarlar diye bir kural yok. siz de ayarlayabilirsiniz.
hep ön planda siz olacaksınız diye bir kural yok arada arka planda kalmanız gerekebilir.

Tabiki arka planda olunabilir bazen..ama surekli oldugu için bu kadar takiliyorum zaten..ciddi dusunme konusu da o surekli evlilikten bahsediyo ayrilcagimiz zaman gelecegimz oldugunu soyluyo o yuzden soyledim..

En son sen sutlamamıs miydin bu herifi ben mi yanlis hatirliyorum konusmustuk seninle
Neden geri barisiyorsun B blackwitch7
Seni ikinci plana atmasina ne kadar daha dayanmayi dusunuyorsun:işsiz:

madem komşusunuz siz de memlekete gidin? anlamadım ben?
Şu an ailemle beraber ablamin yanindayiz baska bi sehirde..bide ben onun yanina giderssm biliyosunuz turkiyeyi iste annesi ogrenirse laf eder daha evlnmeden oglumun ynna geldi diye oyle biraz ailesi cekiniyirum o yuzden

12 yillik iliskim var, 1 kere bile ayrilmadik. Ayrilip barisma konusunu asla anlayamayacagim.
Size haber vermenin aklina gelmemesi imkansiz, salaga yatiyor. Ilk gun gorusmek istememis ya da direkt ailesi gel demis cekinmis gitmis.
Geri donmeyecekseniz bitirin, blofse cok sacma yapmayin, sorunu cozun.

En son sen sutlamamıs miydin bu herifi ben mi yanlis hatirliyorum konusmustuk seninle
Neden geri barisiyorsun B blackwitch7
Seni ikinci plana atmasina ne kadar daha dayanmayi dusunuyorsun:işsiz:

Evet canim ayrilmistik o sure iki ay fln ayri kaldik hic donmedim ama arkadaslari araya soktu fln dayanamadim özledim baristik:(

12 yillik iliskim var, 1 kere bile ayrilmadik. Ayrilip barisma konusunu asla anlayamayacagim.
Size haber vermenin aklina gelmemesi imkansiz, salaga yatiyor. Ilk gun gorusmek istememis ya da direkt ailesi gel demis cekinmis gitmis.
Geri donmeyecekseniz bitirin, blofse cok sacma yapmayin, sorunu cozun.
İste bahsettigim bu..bi kiz bosu bosuna ayrilmaz yani bnde bosuna ayrilmiyorum gercekten cok yipratti beni..ama ayrilinca da ozluyorum bide konsuyuz oyle olmasak..illaki lafi gelcek bana gormesem bile..

İste bahsettigim bu..bi kiz bosu bosuna ayrilmaz yani bnde bosuna ayrilmiyorum gercekten cok yipratti beni..ama ayrilinca da ozluyorum bide konsuyuz oyle olmasak..illaki lafi gelcek bana gormesem bile..
Insanlar hayatlarini paylastigi kac yillik eslerinden ayriliyor, siz komsuyuz diyorsunuz.
Geri donuyorsaniz demek ki sizin sindirebildiginiz, size gore gercekten ayriligi gerektirecek konular yok.
Ayrilmak problem cozme, bir seyleri duzeltme yolu degildir. Bence bu kismi yanlis anliyorsunuz.
Problem varsa konusulur, tartisilir, trip atilir, gerekirse bagirilir cagrilir cozulur.
Ortada cozulemeyecek, sindirilmeyecek bir durum varsa da temelli ayrilinir.

Son düzenleme:
Insanlar hayatlarini paylastigi kac yillik eslerinden ayriliyor, siz komsuyuz diyorsunuz.
Geri donuyorsaniz demek ki sizin sindirebildiginiz, size gore gercekten ayriligi gerektirecek konular yok.
Ayrilmak problem cozme, bir seyleri duzeltme yolu degildir. Bence bu kismi yanlis anliyorsunuz.
Problem varsa konusulur, tartisilir, trip atilir, gerekirse bagirilir cagrilir cozulur.
Ortada cozulemeyecek, sindirilmeyecek bir durum varsa da temmelli ayrilinir.

Hepsini denedim inanin bagirdim cagrdim trip attim sonunda anliyo ozur diliyo ama ben benlikten cikmis oluyorum..yani inat ediyo hatasini kabul edene kadar ayriliktan baska bi yol birakmiyo..tartisalim cozelim konusakim diyince de sikiliyo tamam bi daha yapmcm diyip gecistiriyo sonra yapmicam dedigini bile unutuo ayni seyler..

Back
X