- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
- Konu Sahibi blackwitch7
-
Şu an ailemle beraber ablamin yanindayiz baska bi sehirde..bide ben onun yanina giderssm biliyosunuz turkiyeyi iste annesi ogrenirse laf eder daha evlnmeden oglumun ynna geldi diye oyle biraz ailesi cekiniyirum o yuzdenmadem komşusunuz siz de memlekete gidin? anlamadım ben?
En son sen sutlamamıs miydin bu herifi ben mi yanlis hatirliyorum konusmustuk seninle
Neden geri barisiyorsun B blackwitch7
Seni ikinci plana atmasina ne kadar daha dayanmayi dusunuyorsun
İste bahsettigim bu..bi kiz bosu bosuna ayrilmaz yani bnde bosuna ayrilmiyorum gercekten cok yipratti beni..ama ayrilinca da ozluyorum bide konsuyuz oyle olmasak..illaki lafi gelcek bana gormesem bile..12 yillik iliskim var, 1 kere bile ayrilmadik. Ayrilip barisma konusunu asla anlayamayacagim.
Size haber vermenin aklina gelmemesi imkansiz, salaga yatiyor. Ilk gun gorusmek istememis ya da direkt ailesi gel demis cekinmis gitmis.
Geri donmeyecekseniz bitirin, blofse cok sacma yapmayin, sorunu cozun.
Insanlar hayatlarini paylastigi kac yillik eslerinden ayriliyor, siz komsuyuz diyorsunuz.İste bahsettigim bu..bi kiz bosu bosuna ayrilmaz yani bnde bosuna ayrilmiyorum gercekten cok yipratti beni..ama ayrilinca da ozluyorum bide konsuyuz oyle olmasak..illaki lafi gelcek bana gormesem bile..
Annesine soylemese bende oyle dusunurdum ama nie aileleri isin icine soksunki..Belki de ciddi düşünmüyodur bi de böyle bak.
O zaman her şeyi anlaman daha kolay olabilir.
Adam seni umursamıyor.
Annesine soylemese bende oyle dusunurdum ama nie aileleri isin icine soksunki..
Insanlar hayatlarini paylastigi kac yillik eslerinden ayriliyor, siz komsuyuz diyorsunuz.
Geri donuyorsaniz demek ki sizin sindirebildiginiz, size gore gercekten ayriligi gerektirecek konular yok.
Ayrilmak problem cozme, bir seyleri duzeltme yolu degildir. Bence bu kismi yanlis anliyorsunuz.
Problem varsa konusulur, tartisilir, trip atilir, gerekirse bagirilir cagrilir cozulur.
Ortada cozulemeyecek, sindirilmeyecek bir durum varsa da temmelli ayrilinir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?