- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
- Konu Sahibi blackwitch7
Merhaba daha onceki konularmda bahsetmistim ama ozetliyim ben durumu..surekli hayatmda biseyler ust uste geliyo bu aralar..benim artik sabrim kalmadi lutfen birileri bi yol gostersin
bi yil olacak bi polisle konusuyorum komsumuzun oglu kendisi..iki kez ayrildm birinde uzun sure konusmadik ciddi bi ayrilikti yani..nyse simdi sorun su biz bulusucaktik izinleri kapaliydi dun izin vermisler hemen yarin gidebilirsin demisler o da gitmis memlekete bilet almis..normalde ben diplomami almaya gidecektim yanima gelecekti o sekilde bulusacaktik..bileti aldim yarin gidiyorum diyince ben sok oldum cunku bunu konustk daha once..sonra dedim benimle bulusma planin yok hic sanirim o da ne bilim izin alir almaz bileti ayirttim dedi..bu masum gorunuyo olabilir kendisi cocuk gni surekli verdgi sozleri unutur sorumsuz davraniyo yani normalde bulusulcagi zaman erkek ayarlar dimi bizde ben cirpiniyorum surekli cok yoruldum ya yiprandm her konuda ben ikinci plamdayim..memleketine tabiki gitsin ama ilk gunu beraber gecrcektik tek sansimiz o zamandi cubku bi daha ben evden cikamamki aileme hadi ben baska bi sehre gidiyorum duyemem..surekli ayni seyler döngu yasiyoruz. Hicbisey benim istedgm gbi olmuyo basina buyruk hareket ediyo
ya en azindan bileti almadan canim sen ayarlayabilcekmisin ben direjt memlekete gidicem fln desin yani beraber kararlastiralm
kizlar biliyorum bu kadar olumsuz madem nie kaliyosun dixeksiniz ayriliyorum yibe barisiyoruz yani seviyorum..iyice aliskanlik oldu ayrilip barismak artik ayrilsak bile ikimizde biliyoruz dayananayip doncegimizi..ama ciddi dusubdugu bi kizi nie ikinci plana atar bi erkek ya anlam veremiyorum bu beni kiriyo..benim durumumda olan varmi ya da ayrilmalimiyim sizce..ona da su yuzden cesaretim yok komsuyuz gorcem surekli
bu arada ben su an memlekette degilim problm orda basliyo..
Okudugunuz icin tesekkur ederim..

Okudugunuz icin tesekkur ederim..