Çıkmazdayım, Ailem sevgilimi istemiyor

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Daha önceden diğer konularda bahsettiğim gibi 4 yıldır çıktığım şahısla evlenme çabaları içideyiz ama ailem 2 yıldır hala diretmekte resmen yalvarıyorum ne olur bir kere bize şans verin diye ama kararları hala değişmedi. Tek dedikleri şey ölsem vermem......
Dün yine konuyu açtım ne oalcak olsun bir an önce ya artık yoruldum size diretmekten ya rızanızla olur yada basarım nikahı çeker giderim dedim bizi rezil mi edeceksin diyorlar ozaman sizde artık kabullenin diyorum. Kabullenmeyi bırak birde üzerine hakaret ediyorlar. Erkek arkadaşımı kadın satıcılarına benziyor annem o tipe vermezmiş beni. Çıldıracak noktaya geldim. Evimiz var zaten hazırda nikah kıymayı düşünüyoruz yakında ama hala ailem için üzülüyorum buda beni çıkmaza sürüklüyor ne yapacağım bilmiyorum çok kötüyüm siz olsanız ne yapadınız bu durumda ne olur bana bir akıl verin.

tipe bakarak yorum yapmamaları lazım. ama bana sorarsan ailene karşı gelme. eğer sevdiğin seni seviyorsa kendini kanıtlasın bir şekilde. anne baba rızası olması daha iyidir.

ana baba rızası almadan yapılan evliliklerden pek hayır gelmiyor.

ailenizi en iyi siz tanırsınız bir şekilde razı edin..

ana baba rızası almadan yapılan evliliklerden pek hayır gelmiyor.

ailenizi en iyi siz tanırsınız bir şekilde razı edin..

inanırmısınız 2 yıl oldu ailemi ikna etmeye çalışmam ve 1 adım bile ilerlemiş değilim bu konuda bana başka çare bırakmıyorlar.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Yaşayacağın en küçük olumsuzlukta yerin yine onların yani olacak. Oyle bir çıkmalısın ki o evden geri gelmeye yüzün olsun. Tabi ki kimse boşanmak icin evlenmez ama hayat bu basına nelerin gelecegini kestirmek pek mümkün olmuyor.

ya geçerli bi sebep söylesinler , yani evlenmek istediğin kişide gördükleri , bildikleri olumsuz bir yön varsa yada tipini beğenmedim diye bi gerekçenin arkasına sığınmasınlar. gözünün üstünde kaş var desinler oldu olacak. peki sence başka bi sebep olabilirmi..? mesela akıllarında senin için bir başkası flanmı var , yada ne bileyim maddi sebepler , gördükleri faklar flanmı var ki..?

Evlenmi,ş boşanmış ve 1 kızının olması sorun.

Evlenmi,ş boşanmış ve 1 kızının olması sorun.

Sen seviyorsun diye bunlar senin için sorun olmaya bilir, sen onu böyle kabul etmişsin ama anne baba için gerçekten büyük sorun bu.. Akıl vermek gibi olmasın, yaşta benden büyüksündür her halde ama biraz buna benzer olaylar yaşamış, ailesi ile sevdiyi insan arasında kalmış biri olarak sana tavsiyem ne yap et aileni ikna etmeyi başar.. Anne baba başkalarına benzemez.. onlar senden razı olmazlarsa hiçbir zaman mutlu olamazsın.. Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…