Çıkmazdayım ben gene..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yagmursr_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
475
116
303
30
Arkadaşlar bugün milli yasımız var rabbim şehitlerimizin ailesine yardım etsin,sabır versin. Yaralılara da şifa versin.
Biliyorum belki sırası değil ama aklımı kaçırmak üzereyim. Nişanlım madde bağımlısıydı bırakmıştı 3 sene sonra kendince sebepler buldu gene içti 2 hafta sonra bıraktı ailem de duydu attı nişanı. Annesi de çok pislik lanet bi kadın ben nişanlım :( kötü diye arada bir konuşuyorum görümcem arkadaşımdı ondan haber alıyorum annesi bizim beraber olduğumuzu duymuş öğrenmiş nişanlım söylememiş telefonda ki msjları okumuş aklınıza pis şeyler gelmesin ergen gibi şeyler konuşmadık ama belli oluyordu bazı şeyler neyse okumuş onları öğrenmiş şimdi namus bu kadar Kolay mı diye ailene söyleyebilir diyor arkadaşım. Ya ne derim ben aileme kınamayın lütfen yaptım bi cahillik :(

Niye hala madde bağımlısı bir adamla iletişimdesin ki? her daim bulacak bahane, her daim korku içinde yaşayacaksın yeniden başladı mı diye..

Ailene ne namusundan bahsedecekmiş onu anlamadım? hani senin ailen öğrenip erkek tarafına gitse neyse de , oğullarının namusunu mu kirletmişsin ?

Yapacağın en doğru şey o adamla ve bütün aile üyeleriyle iletişimi kes. kurtarmışsın kendini , gidip tekrar bulaşma..

namus bu kadar kolaymi diyecegine namusa goz dikmek bu kadar kolaymi desinde ogluna kizsin. sonucta tek basina yazmadin dimi o msjlari. hem oglunun madde bagimliligi dururken iliskisiylemi ugrasicak. ne tuhaf insanlar var ya

Senin ne yaptığını bırakıp oğlunun bagimliligini dert etsin annesi.. bağımlı genci evlendirmeye ugrasacagina önce hayatını kurtarsin..aynen böyle söyle.. evlenmekten daha önemli bi sorunu var onu çözmeli..
O kadar çok hakaret etti ki bana dayanamadım kavga ettim cevap verdim engelledim annesini

Niye hala madde bağımlısı bir adamla iletişimdesin ki? her daim bulacak bahane, her daim korku içinde yaşayacaksın yeniden başladı mı diye..

Ailene ne namusundan bahsedecekmiş onu anlamadım? hani senin ailen öğrenip erkek tarafına gitse neyse de , oğullarının namusunu mu kirletmişsin ?

Yapacağın en doğru şey o adamla ve bütün aile üyeleriyle iletişimi kes. kurtarmışsın kendini , gidip tekrar bulaşma..
Ben hala çok seviyorum ve ona bi zarar gelmesinden çok korkuyorum

namus bu kadar kolaymi diyecegine namusa goz dikmek bu kadar kolaymi desinde ogluna kizsin. sonucta tek basina yazmadin dimi o msjlari. hem oglunun madde bagimliligi dururken iliskisiylemi ugrasicak. ne tuhaf insanlar var ya
O hep öyle evindekilere bakmaz erkek o ister kız dur dicek diyormuş

O hep öyle evindekilere bakmaz erkek o ister kız dur dicek diyormuş
iyi o zaman senin ailene gostersin msjlari.ailende sevgilini pataklarken bu cumleyi kursun geri kafali kadin.belki oglunu kurtarir ailenin elinden.kendi oglununda basina dert acicak haberi yok

kendisi hayatında kimseyle sevişmemiş mi? çocuklarını leylekler mi getirmiş?
adam bağımlı, annesi piskopat, ailen istemiyor, ama seviyorsun, cellatını sevmek gibi bir şey bu herhalde...

Nisanli bi cift sevisiyor.. bu da namussuzluk oluyor.. nefret ediyorum bu zihniyetten. Hele 25 yasindan buyuksen ve dert ediyorsan.. ne diyim ki. Anasi cirkefmis gercekten

Ergen gibi yazismadik diyorsun ne yazdigin ne konustugun sevgilinle senin aranda. Sen gelecege dair ne istiyorsun ne bekliyorsun?

Madde bagimliligi kolay kolay vazgecilmez bak 3 yil sonra yine baslamis. Evlendiniz diyelim isten cikarilacak madde alacak eve gekecek kufur dayak vs olacak. Sen kendi hayatini yakiyorsun.

Seviyorum ama demek kolay onun icin her seyi yaparim demek taviz vermek kolay ama evlenince hayatin gercekleri yuzune tokat gibi caroacak. O zaman simdi uzaklik kavusamama vs sebeplerinden dolayi hissettiginiz o hisler duygular kalmayacak canim.

Senden bir tane daha yok bu dunya da ve sen bu dunya ya madde bagimlisi birini duzeltmeye gelmedin. Emin ol baskasini da zamani gelince seversin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X