Arkadaşlar bugün milli yasımız var rabbim şehitlerimizin ailesine yardım etsin,sabır versin. Yaralılara da şifa versin.
Biliyorum belki sırası değil ama aklımı kaçırmak üzereyim. Nişanlım madde bağımlısıydı bırakmıştı 3 sene sonra kendince sebepler buldu gene içti 2 hafta sonra bıraktı ailem de duydu attı nişanı. Annesi de çok pislik lanet bi kadın ben nişanlım
kötü diye arada bir konuşuyorum görümcem arkadaşımdı ondan haber alıyorum annesi bizim beraber olduğumuzu duymuş öğrenmiş nişanlım söylememiş telefonda ki msjları okumuş aklınıza pis şeyler gelmesin ergen gibi şeyler konuşmadık ama belli oluyordu bazı şeyler neyse okumuş onları öğrenmiş şimdi namus bu kadar Kolay mı diye ailene söyleyebilir diyor arkadaşım. Ya ne derim ben aileme kınamayın lütfen yaptım bi cahillik 
Biliyorum belki sırası değil ama aklımı kaçırmak üzereyim. Nişanlım madde bağımlısıydı bırakmıştı 3 sene sonra kendince sebepler buldu gene içti 2 hafta sonra bıraktı ailem de duydu attı nişanı. Annesi de çok pislik lanet bi kadın ben nişanlım