D
DuYGuS3Li19
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DuYGuS3Li19
-
canım bak yargıtay.gov.tr adresine gir orda dosya sorgu kısmı göreceksin oraya şehir mahkeme ve esası yazarsan sana hangi dairede olduğunu ve esasını gösterecek ordan da gelen linke tıklarsan dosyanın sonuçlanıp sonuçlanmadığını görürsün eğer beceremezsen özelden mesaj at yardım edeyim
belli olmaz pek ama genelde bir yılı geçiyor tatlım eğer yargıtay bozarsa dosyanı mahkemeye geri dönecek mahkeme yeniden yargılama yapacak eğer onarsa bir de karar düzeltme yolu var eşin için bozarsa sen de karar düzeltme isteyebilirsin o da temyize benzer
canım nafaka kesinleşmese de icraya konabilir eğer ödemiyorsa icraya ver
bir de tırtılcım cmk ceza dosyaları için hukuk dosyaları için adli yardım bürosuna başvurulması gerekiyor
Kusura bakmayın bu konularda gergin olduğumdan yazamadım ..
ben 22.10.2008 de ewlendim 5 ay ewlilik geçirdim martın 23 de mahkemeye verdim davalar bitti ama tazminat nafaka olduğundan karşı taraf temyize verdi ve daha hala gelmedi kimliğimi daha değişmemiştik kimlikte baba soyadım var kimlik değişmediğinden ama aslında soyadım farklı çocuk lise okuyodu 1 sene sınıf ta kalmıştı okul için değişmedik..ondan dolayı belki öss de internetten bakarlarsa soyad kimlikle tutmuyo ondan dolayı giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?